Suomen gastronominen historia on yllättävän pitkä - katso myös keittiömestareiden luksusreseptit

Aviopari Kari Martiala ja Helena Lylyharju nimeävät 10. yhteisen ruokakirjansa parhaimmakseen. He työstivät suomalaisen gastromian historiikkiaan kaksi vuotta. - Kiinnostavaa luettavaa kaikille kotimaisesta ruoka- ja ravintolakulttuurista kiinnostuneille, kaksikko vinkkaa.

Kari Martiala

Porvoolaisen Haikon kartanon bravuureihin lukeutuvassa Haikon härässä lisukkeilla on merkittävä roolli.

Kari Martiala

Ravintola-alan konkareiden loihtimassa länsirannikon salaattissa merenelävät pääsevät täyteen loistoonsa.

Kari Martiala

Pappilan hätävarasta tuli salonkikelpoinen klassikkoherkku Imatran Valtionhotellissa.

Kari Martiala

Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kotimaisen gastronomian historia kerättiin yksiin kansiin.

Kari Martiala

Tervetuloa lukemaan Länsi-Uusimaata!

Oletko näköislehden ja verkkopalvelun tilaaja? Jos, klikkaa TÄSTÄ.
Eikö sinulla ole vielä tilausta? Tee tilaus TÄÄLTÄ.

Written by:

Crista Lassfolk-Feodoroff

Ota yhteyttä