Isotupa haluaa Siuntiolle vaihtoehtoja

SIUNTIO | Siuntion kunnanjohtaja on kutsunut valtuuston koolle pohtimaan kunnan taloutta ja palvelujen tuottamista siltä varalta, että Lohja ja Nummi-Pusula jatkavat kahdestaan kuntaliitoksen toteuttamista.

Siuntio on tehnyt päätöksen yhdistymisen puolesta, mutta päätöksestä on valitettu. Asiassa on toimenpidekielto päällä ja yhdistymishallituksen työskentely tällä hetkellä jäissä.

LUE LISÄÄ PÄIVÄN LÄNSI-UUSIMAASTA

Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit

Kommentit

Toivottavasti Lohjan valtuusto hylkää Siuntion,jatketaan Vihdin ja Nupun kanssa.
Eli Isotupa ennakoi ihan oikein.

virkkala (ei varmistettu)

Siuntio kultuuri on aivan toista maata kuin Lohjan
Lohja on Siuntiolle kamala riippa ja Siuntio Lohjalle hirveä häirikkö???
Mahdollinen Porkkalan kunta on niin Siuntion kuin Lohjankin edun mukaista ja kaikkien parhaaksi.
N-P istuu suoraan Lohjankuvuioihin soveltaen Karjalohjan sopimusehtoja.

AN (ei varmistettu)

Siuntio kultuuri on aivan toista maata kuin Lohjan
Lohja on Siuntiolle kamala riippa ja Siuntio Lohjalle hirveä häirikkö???
Mahdollinen Porkkalan kunta on niin Siuntion kuin Lohjankin edun mukaista ja kaikkien parhaaksi.
N-P istuu suoraan Lohjankuvuioihin soveltaen Karjalohjan sopimusehtoja.

AN (ei varmistettu)

Kuules R-kiska, ilman SIutnion liitosta teidän kunnan nimee tuskin kirjoitetaan Låhja, enpä usko että ootte vasta niitä Lohjalaisia....ootte aina olleet Virkkalalaisia eikä se ole muuttunut miksikään reiluun 20 vuoteen.

hojo hojo (ei varmistettu)

Isotupa oikeassa ...nyt pitää katsoa eteenpäin ,ja jättää Lohja neuottelemaan liitoksesta muitten kanssa, jotka muutenkin katsovat positiivisesti kuntaliitosta.
Siuntion kanssa olis jatkossa pelkästään ongelmia,miksi lyödä päätä seinään...!?

motari (ei varmistettu)

Vai kysytäänkö vaikka näin, että: ... miksi nimimerkki "MOTARIN" kannattaisi lyödä päätä seinään?!

Jos olet tehnyt niin, niin ei voi sanoa kuin, että Suomi on vapaa maa!

Potslojo kokkar... (ei varmistettu)

yks neuvoa-antava kansanäänestys sinne tänne, faktat puhukoon puolestaan ja valtuusto äänesti kahdesti liitoksen puolesta. Toivottavasti sinä ja me olemme PIAN saman kunnan asukkaita.

hojo hojo (ei varmistettu)

Valtuusto joo sienisopalla lahjotut...mut kansa ajattelee toisin...se siitä demokratiasta,Siuntiolaiset eivät koskaan tule hyväksymään lohjaa...siis enemmistö.................................................!

Minä myös (ei varmistettu)

"Siuntiolaiset eivät koskaan tule hyväksymään lohjaa"

Emmekä me teitä. Pysykää kielifasistit ihmeessä itsenäisinä :-) :-) ...ja palataan asiaan... sanotaan nyt vaikka kahden ( 2 ) vuoden kuluttua :-)

Tarkkailija

Ok! Mutta mikä siin oli se asia, joka sai aikaan tollasen vaikutelman?
Siinähä verrattiin normaalia edustuksellista demokratiaa ja suoraa demokratiaa ... ja osoitettii, et lopulta RKP ja Vihreet on itse hylänneet kansanäänestyksen tuloksen, eli suoran demokratian, jota niin hehkutti.
Oliks se juuri se umpimielisyys?

Mynä Mies (ei varmistettu)

Kirjoittajan rkp vastaisuus,en ole itse kyseisen puolueen kannattaja,vaan vastustan tätä liitosta ihan järkisyin (en koskaan käy lohjalla).

Minä myös (ei varmistettu)

Ok.
Heh, jos huumorilla aatellaan, niin sithän se ois umpimielisyyttä Lohjaa kohtaan ... ;-)

Joo, mut niin se vaan on, että itse kullaki todellisuutensa omassa arjessa ja se vaikuttaa hirveesti siihen näkemykseen minkä muodostaa.

Se siuntiolainen puheenparsi jopa valtuutetuilla on melkosen värikästä - ei paha asia! - mutta jokuhan valtuutettu sanokin yhdessä puheenvuorossanssa, että "Lohjalla on vain vanhoja ja laihoja miehiä kaduilla". Oli siinäki aikamoinen pläjäys.

Mynä Mies (ei varmistettu)

Niinpä..nää jutut ja kirjoittelut ovat karaneet täysin lapasista,jotkut pastorit ja valtuutetut kylvää pelkkää p.....kaa kaivelemalla jotain vanhoja juttuja...Todellisuudessa täällä siuntiossa on eritäin mukava olla ja elää...Ja minusta kansanlaisten toivetta pitää kunnioittaa,vaikka eräillä valtuutetuilla taitaa olla oma lehmä pahasti ojassa tässä liitos asiassa.

Minä myös (ei varmistettu)

Niin, Suomessa noudatetaan tuota edustuksellista demokratiaa, jonka rinnalla käytetään suoran demokratian mukaista ei-sitovaa kansanäänestystä (= mielipidetiedustelu). Tämä siksi, että mielipide on ainoastaan yksi tekijä kaiken muun päätökseentekoon vaikuttavan informaation rinnalla.

Etkö tajua vieläkään, että Siuntion RKP ja Vihreät ovat itse pettäneet kansanäänestyksen tuloksen, koska hinkuvat Kirkkonummen suuntaan, vaikka siihen ei kysytty mielipidettä kansanäänestyksessä.

Lisäksi toivoisin monen avaavan silmät sille, että tällä kahden vuoden itsenäisyydellä mitä RKP erityisesti kärkkyy, he tavoittelevat tosiasiallisesti lisäaikaa RKP-suurmaanomistajien maiden kaavoituspuuhiin, niin että suurmaanomistajat voivat laittaa kunnolla rahoiksi.

Tiesitkö, että Siuntion kaavoituspolitiikka on sikamaisen kallista kuntalaisille. Ensin kaavoitetaan verorahoilla ja sitten maanomistajat saavat myydä kalliimpaan hintaan.

Avaa silmäsi!

Kuntalaisten rahoilla maksettava kaavoitus ja sen kautta saatavat hulppeat voitot RKP:tä äänestäville maanomistajille on yksi merkittävimpiä syitä, miksi RKP ei halua liittyä Lohjaan. Siihen loppuisi veronmaksajien kukkarolla käynti sikamaiseen Siuntion RKP-tyyliin.

TOF (ei varmistettu)

Kunta rahastaa maanomistajia kaavoituksessa,maanomistaja joutuu maksamaan maanarvonnoususta 50%, eli ei niin mustavalkoista kun kuvittelet.
Ja täällä störsviikissä missä kaavoitetaan,niin suurin maanomistaja on asuntosäätiö...ja kymmeniä pikkuplänttien omistajia joista minä yksi,joten missä ne suuromistajat!?..Asemallako?

Tontti (ei varmistettu)

No,koko siuntiotako tässä kaavoitetaan!?
Asemalla ja störsviikissä,pohjoisen peltoja tuskin koskaan....mietippä ite...se siitä suurmaanomistajien paapomisesta.
Ja täällä störsviikissä,kunta rahoittaa koko kaavoituksen ja infran rakentamisen maankäyttösopimuksilla.

Tontti (ei varmistettu)

Äläpä kuule liioittele ... koko Siuntiotako ...!

On tunnettu tosiasia, että Siuntion kaavoitukseen liittyvä "paapominen" on poikkeavaa. Sitä on saatu ainoastaan hieman korjattua viime aikoina.

TOF (ei varmistettu)

Toivottavasti aamulla luetaan länskäristä, et lohjan valtuusto on päättänyt irtisanoa liitossopimuksen siuntion kanssa.

lotspojo (ei varmistettu)

Hih hih..Huvittava toi toffin juttu kaavoituksesta,ihan ku jonkun entisen Taistolaisen kateellinen vuodatus :) Minullakin kokemusta kaavoituksesta..kalliiksi tulee myös maanomistajalle.

Marita (ei varmistettu)

Mahdatko olla Siuntiosta, täällä kaavoitusasiat on perinteisesti hoidettu ihan omalla tyylillä.
Sehän nyt tässä liitoksessa on huolena kun joutuisi tyytymään Lohjan tyyliin.

SVensson vaan (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun