Eduskunnan eräkerhon puheenjohtaja Antti Rantakangas (kesk.) ja Reijo Hongisto (ps.) sekä tarkkailijat Pirkko Mattila (ps.) ja Katja Hänninen (vas.) matkasivat suurin toivein viime viikon hyljejahtiin Perämerelle. Vahvistuksena olivat vielä eräkerhon sihteeri Esa Särkkä ja Suomen metsästäjäliiton puheenjohtaja Lauri Kontro.

Hyljejahdissa saaliiksi vesiperä

0 kommenttia Lisää kommentti

Kaikki uudet kansanedustajat eivät ole aloittaneet kovin äänekkäästi. Hjallis Harkimo (kok.) on tähän mennessä puhunut vain kerran. Juha Pylväs (kesk.) ei ole ollut äänessä yhtään enempää, mutta on tehnyt yhden kirjallisen kysymyksen. Pronssin vie Susanna Koski (kok.) yhdellä puheellaan ja kahdella kirjallisella kysymyksellä.

Rinne puhui eniten

0 kommenttia Lisää kommentti

Esitän julkisen anteeksipyynnön Patisen Jussille ja muillekin Länsi-Uusimaan lukijakuntaan kuuluville HIFK-faneille. Viimeisessä Huipulla tuulee-kolumnissani esittämäni väite, että HIFK:ssa ei ole ainesta mestariksi näyttää menevän pahasti vikaan.

Julkinen anteeksipyyntö

0 kommenttia Lisää kommentti

Kokoomus on erikoisessa tilanteessa.

Elina Lepomäki, toisen kauden kansanedustaja, on ilmoittanut haastavansa kesän puoluekokouksessa nykyisen puheenjohtajan Alexander Stubbin.

On erittäin poikkeuksellista, että istuva puheenjohtaja yritetään pakottaa syrjään.

Kapinat ja konsensus

5 kommenttia Lisää kommentti

Kaikilla puolueilla on puoluejohtajan lisäksi pitkä rivi varajohtajia. Keskustan varajohtajana ja maatalousministerinä toiminut Martti Pura kyseli kerran puoluesihteeri Seppo Kääriäiseltä, miksi varajohtajia oikein valitaan. Vastaus oli, että säännöt määräävät.

Kova pyrky ministeriksi

0 kommenttia Lisää kommentti