Talouspolitiikan valintamyymälä

Ei ole kovin yllättävää, että äskettäisestä ”talousviisaiden” raportista on ekonomistien kesken jo ainakin kolme erilaista mielipidettä. Mieluisin tulevalle hallitukselle on varmasti ryhmän esitys, ettei elvytystä keskeytettäisi eikä suuria julkisen talouden leikkauksia tehtäisi heti vaalivuonna, eikä ehkä heti seuraavanakaan.

14 kommenttia Lisää kommentti

Olen tänään kiitollinen

On aamuja, jolloin kaikki lähtee menemään päin prinkkalaa. Huomaa nukkuneensa liian pitkään ja uimakaveri joutuu odottamaan, ja sitten on ruuhka vesijuoksuradalla. Muut radat ovat tyhjillään.

Sitten tuli postiluukusta lappu, että ikkunaremontti viivästyy kolmella päivällä. Kaikki sopimukset ja suunnitelmat oli peruttava.

0 kommenttia Lisää kommentti

Kelivaroitus

Keho kaipaa liikuntaa, mutta uskaltaako ulos mennä?

Tätä olen miettinyt viime aikoina monena aamuna. Ainakaan Ilmatieteen laitoksen kelivaroitus ei ole kannustanut liikkumaan.

Esimerkiksi viime sunnuntaina se varoitteli: "Jalkakäytävät ovat tänään paikoin erittäin liukkaita jäisille pinnoille satavan lumen vuoksi."

0 kommenttia Lisää kommentti

Mutta ei saa tehdä johtopäätöksiä

Me emme ole Charlie. Kyltinkanto on muita varten, ja Charlie Hebdossa on aina herjattu kaikkea mitä meikäläinen on ja edustaa. Ja ihan vapaasti, siitä vaan. Myös meikäläinen kirjoittaa toisinaan suhteellisen pahasti. Herjaaminen on sakkoasia, enintään, ja ainoa fiksu tapa reagoida herjaukseen on herjata takaisin.
0 kommenttia Lisää kommentti