Se päättää, joka maksaa, on yritysjohtajien periaate. Euro ratkaisee.

Guggenheimia ajoivat ne, joilla ei ollut rahaa vaan vaatimus: veronmaksajien pitää taata heidän velkansa. Kun veronmaksajat päättivät, etteivät maksa Guggenheimia, eurosta tuli väärä konsultti. Ratkaisu ei kelvannut velallisille.

Raha saa ratkaista

10 kommenttia Lisää kommentti

Helatorstaina ja sitä seuraavana viikonloppuna (25.-28.5.2017) kilpaillaan Lohjalla suunnistuksen maailmancupin merkeissä. Hiidenkiertäjät vastaavat kolmen kisapäivän järjestelyistä vapaaehtoisvoimin. Ohjelmassa on helatorstaina henkilökohtainen sprinttisuunnistus kaupungin keskustassa.

Maailman huiput Lohjalla

0 kommenttia Lisää kommentti

Muutoksen pelko on poliittinen polttoaine, joka ei lopu.

Vallantavoittelijat lupaavat menneisyyttä eivätkä tulevaisuutta. Donald Trump lupaa avata Amerikan ruostuneet terästehtaat, palauttaa autotehtaat Meksikosta ja sulkea rajoja ulkomaisilta tuotteilta.

Pelon politiikka toimii

13 kommenttia Lisää kommentti

Olin raskaana ja käymässä ultrassa. Kätilö kysyi, aionko osallistua yhdistelmäseulontaan. Lapsen mahdollisella vammaisuudella ei ollut minulle merkitystä, joten kysyin, oliko tutkimuksesta kenties vauvalle jotain hyötyä. Kätilö ei ymmärtänyt kysymystä.

Lupa tappaa

20 kommenttia Lisää kommentti

Kun Rion paralympialaiset saatiin pakettiin, alkoi samalla tiukka spekulointi tämän vuoden urheilijan valinnasta. Taustalla on tietysti Leo-Pekka Tähden voittama kultamitali pyörätuolikelauksen sadalta metriltä. Mies kelasi voitollaan myös historiaa. Kyseessä oli neljäs perättäinen paralympiakulta.

Ei oo helppo valinta

0 kommenttia Lisää kommentti