Koulukiusaaminen seis!

Helsingin poliisi jakoi viime viikolla sosiaalisessa mediassa riipaisevan tositarinan koulukiusaamisesta, joka päättyi itsemurhaan.

Tarinan 14-vuotias poika pelkäsi joka päivä. Viimeiseen puoleen vuoteen hänellä ei ollut enää yhtään ystävää. Lopulta hän ei yksinkertaisesti jaksanut. Hän jätti vain lapun: "Kohta minua ei enää kiusata."

0 kommenttia Lisää kommentti

Vessoja kansalle

Poliitikot eivät mielellään puhu vessoista. Käymälöiden tai viemäriverkoston puolustamisesta ei tällä selfieiden ja loaferien vuosikymmenellä tipu pisteitä, vaikka kyse on kansanterveydellisesti ja ekologisesti huipputärkeistä asioista.

24 kommenttia Lisää kommentti

Savolaisia kissoja

Pistäydyin viime viikolla Savossa, ystäviä tapaamassa.

Parissa päivässä ehdin kuulla lukemattomia tarinoita, savolaiset kun ovat tunnetusti hyviä tarinoimaan. Tässä on muutama muistelus kissoista.

Ystävälläni oli aikoinaan kissa nimeltään Marri. Se rakasti tuoretta järvikalaa niin paljon, ettei kaihtanut kastumistakaan.

0 kommenttia Lisää kommentti

Posti menee uuteen mylläykseen

Itella luopuu Suomessa nimestään ja korvaa sen vanhalla Posti-nimellä. Nimenmuutos ei kuitenkaan muuta tappiollista postitoimintaa voitolliseksi.

Ulkomaiset kuljetus- ja varastointipalvelut jatkavat Itellana ja taloushallinnon tietotekniikkapalveluja hoitava Opus Capita säilyttää toistaiseksi nimensä.

7 kommenttia Lisää kommentti