Onkos tullut kevät?

Hassua että kesäaika alkaa, vaikkei kesästä ole vielä tietoakaan. On pikemminkin hippusen talvinen kevät, sangen keväisen talven jälkeen.

Viikko sitten havahduin ensimmäisiin sinivuokkoihin. Näytti kuin maahan olisi pudonnut pala taivasta. Oli ihan pakko polvistua tuon huikeansinisen, kämmenenkokoisen kukkalämpäreen eteen.

0 kommenttia Lisää kommentti

Työn sankarit

Kari Tolvasta (kok.) Espoosta ja Pauli Kiurua (kok.) Valkeakoskelta voi pitää suorastaan iskurityöläisinä. Tolvanen osallistui syysistuntokaudella hallintovaliokunnan ja lakivaliokunnan kaikkiin kokouksiin. Kiuru taas ei jäänyt kertaakaan pois sivistys- ja ympäristövaliokuntien työstä.

1 kommentti Lisää kommentti

Mikä on tärkeää

Olen tuntenut anoppini noin neljätoista vuotta. Emme ole sydänystäviä, mutta kuitenkin jollakin tapaa tekemisissä lähes viikoittain. Olemme tottuneet siihen, että hän on aina käytettävissä, kun ylimääräistä käsiparia tarvitaan.

15 kommenttia Lisää kommentti

Kultaa ja kunniaa

Eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma (sd.) tuntee joukkonsa. Kun Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia äskettäin vierailivat eduskunnan valtiosalissa, puhemies kehui suomalaiskansanedustajien viime vuosien hiihtomenestystä Pohjolan parlamenttien hiihtokisoissa.

0 kommenttia Lisää kommentti

Asiaansa sitoutuneita

Näinä päivinä eduskunnassa on useampia kahvitilaisuuksia. Eduskuntatyön nyt jättävät edustajat tarjoavat kahvia ja joskus kakkuakin hyvästellen samalla vanhaa työpaikkaansa.

Joukossa on edustajia, jotka ovat saaneet kansalaisilta valtakirjan kahden tai kolmen vuosikymmenen ajan.

6 kommenttia Lisää kommentti