Useat tiedotusvälineet ovat alkuvuodesta uutisoineet, että suomalaista sosiaaliturvaa voidaan maksaa taistelualueilla sotiville terroristeille.

Tutkijoiden mukaan terroristijärjestöt, kuten Isis, ovat jopa rahoittaneet osin toimintaansa länsimaista kerätyillä sosiaaliturvamaksuilla.

Sosiaaliturva ei kuulu terroristeille

16 kommenttia Lisää kommentti

Meillä on vekkuli espanjan kielen opettaja.

Itse asiassa hän on puutarhuri, mutta eipä hänelle jää puutarhassa paljoakaan tekemistä, kun meistä itsestämme on niin lystiä hääriä siellä. Niinpä istumme usein hänen kanssaan pihakeittiön pöydän ääressä. Ja opimme espanjaa.

Hauskaa kielen opiskelua

0 kommenttia Lisää kommentti

Presidentti Sauli Niinistö antoi uudenvuodenpuheessaan tukensa Euroopan unionin sotilasyhteistyölle.

Aseiden kalkkeen välttämättömyyttä Niinistö perusteli uhkakuvilla pahuudesta ja yhteisestä vihollisesta. ”Me kuljemme nyt varjojen maassa”, presidentti runoili.

Suomi ruokkii sotaa

22 kommenttia Lisää kommentti

Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut järjestetään Lahdessa 23.2.-5.3.2017. Kisoja on valmisteltu jo muutaman vuoden ajan ja nyt alkaa olla järjestelyjen suhteen loppukirin paikka. Onneksi vallitseva pakkassää ja uusi lumi mahdollistavat latujen ja hyppyrimäkien kuntoon saamisen. Olosuhteet saadaan siten varmuudella hyvään kuntoon.

MM-hiihdot lähestyvät

0 kommenttia Lisää kommentti