VR:n itsemurha

Linjavaunussa on epämukavaa matkustaa, joten allekirjoittanut on aina käyttänyt junaa pitemmän maaliikenteen välineenä. Meille on tullut lunta tupaan eräiltä lukijoilta, kun joskus puolsimme Espoo–Lohja–Salo-rautatien rakentamista ja muutamaa muuta uutta pätkää. Raideliikenne on tehokasta ja ekologista, junassa on väljää ja mukavaa.
2 kommenttia Lisää kommentti

Tattikuume

Livahdin viime viikonloppuna sadekuurojen lomassa metsään. Ja mitä ihanaa näinkään: Kesän ensimmäisen, täydellisen kauniinmuotoisen herkkutatin!

Niin alkoi taas jokavuotinen tattikuumeeni. Katseeni haki haukkana yhä uusia ja uusia herkkupaloja. Ja löytyihän niitä, ainakin yhden reilun aterian tarpeiksi.

0 kommenttia Lisää kommentti

Lapset pelinappuloina

Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Tämä vanha sananlasku sopii erittäin hyvin lapsilisäsekoiluun. Sitä on kestänyt jo puolisen vuotta. Eikä loppua näy. Lapsista tuli politiikan pelinappuloita.

Kataisen hallitus päätti maaliskuussa leikata lapsilisiä.

0 kommenttia Lisää kommentti

Potemkinin rekat

Silloin kun 267 humanitäärisen avun rekkaa teki lähtöä Moskovasta, mietittiin olisiko niissä kommandojoukkoja, aseita, ammuksia, sotilasmuonaa ja saappaita. Puhuttiin Troijan hevosesta. Kun rekat matelivat omituista reittiä kohti Ukrainaa, kävi epävarmaksi päästäisikö kukaan niitä rajan yli.
1 kommentti Lisää kommentti