Demarit ja vasurit ovat naama punaisena vaatineet asumis- ja toimeentulotukimenojen kasvattamista valtionbudjetissa. Miksi? Virallinen selitys: ollaan köyhän asialla.

Todellisuus on tyystin toinen. Kummatkin puolueet hallinnoivat bulvaaneidensa kautta suurta vuokra-asuntomassaa. Ay-liike on toiminnassa yksi merkittävimmistä.

Törkeää rahastusta

6 kommenttia Lisää kommentti

Hosumalla tehty on puoleksi purettu.

Juha Sipilä kertoo johtavansa Suomea liike-elämän opeilla.

Mikä yritys on menestynyt reseptillä, jossa päätetään, perutaan, leikataan, lisätään, liimataan, korjataan ja selitetään? Jos tästä piirrettäisiin prosessikaavio, tuloksena olisi spagettimössö.

Vatulointi, höpelöinti ja sipilöinti

9 kommenttia Lisää kommentti
Moni haaveilee muuttavansa Kanarialle. Ja että elämä on sitten kuin yhtä pitkää aurinkolomaa.

Mutta ei se ihan niin mene.

Kun umpiuupunut muuttaja on viimein perillä, häntä odottaa aluksi mittava paperisota. Eikä siitä selviä ilman hyvää espanjan kielitaitoa tai tulkkia.

Paperi- sotaa vai lomaa

0 kommenttia Lisää kommentti

On vaikeaa myöntää ja vielä vaikeampaa hyväksyä sitä, että hyvä ei voita vaan paha ottaa useimmiten palkkansa.

Tosiasiat riisuvat monelta uskon ja saavat mielen epätoivoiseksi. Toisaalta tosiasioiden tunnustaminen on ainoa keino ongelmien ratkaisemiseksi.

Hajoaako onnela kriiseihin?

10 kommenttia Lisää kommentti

Lomailimme heinäkuussa Pariisissa. Edellisestä kerrasta oli 10 vuotta.

Noiden vuosien välillä jokin oli muuttunut. Vaara oli tunkeutunut huolettomuuden keskelle. Terrorismin uhasta Euroopassa ja Ranskassa oli tullut todellisuutta. Uhka konkretisoitui heti Charles de Gaullin lentoasemalla, jossa aseistetut sotilaat partioivat.

Pariisi 14. heinäkuuta

0 kommenttia Lisää kommentti