Tattikuume

Livahdin viime viikonloppuna sadekuurojen lomassa metsään. Ja mitä ihanaa näinkään: Kesän ensimmäisen, täydellisen kauniinmuotoisen herkkutatin!

Niin alkoi taas jokavuotinen tattikuumeeni. Katseeni haki haukkana yhä uusia ja uusia herkkupaloja. Ja löytyihän niitä, ainakin yhden reilun aterian tarpeiksi.

0 kommenttia Lisää kommentti

Lapset pelinappuloina

Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Tämä vanha sananlasku sopii erittäin hyvin lapsilisäsekoiluun. Sitä on kestänyt jo puolisen vuotta. Eikä loppua näy. Lapsista tuli politiikan pelinappuloita.

Kataisen hallitus päätti maaliskuussa leikata lapsilisiä.

0 kommenttia Lisää kommentti

Potemkinin rekat

Silloin kun 267 humanitäärisen avun rekkaa teki lähtöä Moskovasta, mietittiin olisiko niissä kommandojoukkoja, aseita, ammuksia, sotilasmuonaa ja saappaita. Puhuttiin Troijan hevosesta. Kun rekat matelivat omituista reittiä kohti Ukrainaa, kävi epävarmaksi päästäisikö kukaan niitä rajan yli.
1 kommentti Lisää kommentti

Koulukiusaaminen seis!

Helsingin poliisi jakoi viime viikolla sosiaalisessa mediassa riipaisevan tositarinan koulukiusaamisesta, joka päättyi itsemurhaan.

Tarinan 14-vuotias poika pelkäsi joka päivä. Viimeiseen puoleen vuoteen hänellä ei ollut enää yhtään ystävää. Lopulta hän ei yksinkertaisesti jaksanut. Hän jätti vain lapun: "Kohta minua ei enää kiusata."

0 kommenttia Lisää kommentti