Kelan kyydissä

Kelan korvaamat taksikyydit ovat saaneet kovaa kritiikkiä.

Eikä ihme. Huonokuntoiset potilaat ovat saaneet odotella kyytiä tuntikausia. Ja kun se vihdoin on saapunut, on kierrelty täpötäyteen ahdetussa autossa puoli maakuntaa ristiin rastiin.

0 kommenttia Lisää kommentti

Heikot hallitukset

Suomeen sattui pahaan aikaan peräkkäin kaksi heikkoa hallitusta. Kataisen – Urpilaisen ja Stubbin – Rinteen hallitukset eivät olleet missään kohtaa kunnolla tehtäviensä tasalla. Kummallakin oli sama kunnianhimoinen päätavoite: maan talouden saaminen jaloilleen ja työttömyyden vähentäminen. Se jäivät molemmilta pahasti kesken.
0 kommenttia Lisää kommentti

Kylän paras lypsäjä

Kreikan iloiset lavapellet, ilkikurisesti hymyävä pääministeri ja kohuprofessori rahaministeri, antavat oppituntia aamu- ja iltalypsyistä. Saatuaan uuden vekselin he ilmoittavat kansalle, että makean leivän päivät ovat palanneet. Saksa ja EU paheksuvat jyrkästi. Ja kirjoittavat uuden shekin.

Venäjä etenee Ukrainassa joka päivä.

2 kommenttia Lisää kommentti

Luottamus ratkaisee

Suomi valmistautuu eduskuntavaaleihin vakavammissa tunnelmissa kuin pitkiin aikoihin. Päivän uutiset ovat enimmäkseen mollivoittoisia.

Ukrainassa jännitetään, saadaanko todellinen tulitauko vihdoin aikaan. Pariisi ja Kööpenhamina ovat joutuneet muutaman viikon sisällä veristen terrori-iskujen näyttämöksi.

13 kommenttia Lisää kommentti

Melkein naimisissa

Puolustusministeri Carl Haglundilta kysyttiin viime syksynä miten hän luonnehtii Suomen ja Ruotsin sotilaallista yhteistyötä. Kysymys liittyi Ruotsin epäonnistuneeseen sukellusvenejahtiin Tukholman edustalla. Suomi seurasi etsintää vain katseella. Laki ei sallinut sinne menemistä.
2 kommenttia Lisää kommentti