Rakastuin Teijoon

Pakkohan tämä on paljastaa ihan julkisesti:

Olen korviani myöten rakastunut Teijoon.

Tämä on siinäkin mielessä ihana rakkaussuhde, ettei edes puoliso ole siitä mustasukkainen. Päinvastoin, hän jakaa sen ilolla kanssani. Olemme näet retkeilleet usein yhdessä tuossa tulevassa kansallispuistossa.

7 kommenttia Lisää kommentti

Kesä keittiössä

Harva viihtyy kesällä sisäkeittiössä.

En minä ainakaan. Niinpä arvostan yksinkertaisia suviruokia. Onneksi ne ovat usein myös terveellisiä. Onhan tuoretta lähiruokaa nyt saatavilla yllin kyllin.

Oman kesäisen ateriani perusta ovat uudet perunat ja raikas salaatti.

Potut maistuvat maukkaimmilta, kun maltan keittää ne näin:

0 kommenttia Lisää kommentti

Ylelle täydet pisteet

Me suomalaiset saimme seurata aitopaikoilta kuukauden verran jalkapallon MM-kisoja Brasiliasta. Koko kansan Yle välitti kaikki 64 ottelua suorina television, radion ja netin kautta. Kisat alkoivat Brasilia-Kroatia-ottelulla ja päättyi Saksa-Argentiina-finaaliin. Siinä olivat vastakkain Eurooppa ja Etelä-Amerikka.
3 kommenttia Lisää kommentti
Lauantai 12.7.2014 - 10.30

Brasilialla on kasvojen pesun paikka

Hollannin valmentaja Louis van Gaal vähätteli tiukkaan sävyyn pronssiottelun tarpeellisuutta sen jälkeen, kun hänen joukkueensa oli hävinnyt välierässä Argentiinalle. Brasilian pelaajat puolestaan olisivat varmasti halunneet kaikota vähintäänkin Pohjoisnavalle taivuttuaan omassa välierässään Saksalle musertavasti 1–7.

0 kommenttia Lisää kommentti

400 vuotta sitten

Karjalohjan 400-vuotisjuhlavuosi on meneillään. Kuluneet vuosisadat ovat vain murto-osan murto-osa aikojen saatossa, mutta niiden historia ja tuntemus auttavat ymmärtämään nykyisyyttä ja juuriamme. Mutta mitä muuta maailmassa tapahtui neljäsataa vuotta sitten?
0 kommenttia Lisää kommentti