Mobiilimummo

Olipa äskettäin päivä, jona päätin hankkia oikean älypuhelimen.

Olin kyllä hipelöinyt noita vekkuleita vekottimia jo vuoden päivät eri puodeissa. Mutta pelkäksi hipelöinniksi se oli aina jäänyt, sillä en ymmärtänyt niistä höykäsen pöläystä. Enhän edes tiennyt, mitä osaisin myyjältä kysyä.

0 kommenttia Lisää kommentti

Ruotsi veti vesiperän

Ruotsin armeija jahtasi vimmatusti viikon ajan rajojensa sisäpuolelle tullutta tunkeilijaa. Se järjesti Tukholman saaristossa mittavan merioperaation selvittääkseen kuka oli luvatta tullut ja miksi. Ruotsin puolustusvoimien johto puhui varovasti ”vieraasta vedenalaisesta toiminnasta”. Se kieltäytyi sitkeästi puhumasta sukellusvenejahdista.
1 kommentti Lisää kommentti

Potra poika

Kansanedustaja Outi Mäkelä, 40, synnytti alkuviikosta pirteän pojan. Se tietää sitä, että täpärän enemmistön omaava hallitus voi suhtautua luottavaisin mielin marraskuun alussa toimitettavaan keskustan ja perussuomalaisten välikysymysten äänestykseen.

0 kommenttia Lisää kommentti

Hätäapua lahden takaa

Pääministeri Stubb lähti merta edemmäs kalaan. Hän hakee Ruotsista apua suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan pelastamiseksi. Stubb toivoo Ruotsin entisen valtiovarainministeri Anders Borgin löytävän lääkkeet Suomen talouskaaokseen. Kokoomuslainen Borg jäi työttömäksi Ruotsin porvarihallituksen kaaduttua viime kuun eduskuntavaalissa.
0 kommenttia Lisää kommentti

Pelisäännöt perinnöksi?

Työnantajien halajama lakkosääntöjen uudistaminen uhkaa jäädä kohta eläkkeelle siirtyvältä Lasse Laatuselta hänen seuraajalleen Ilkka Oksalalle. Viestikapulaa nämä työnantajapalatsin työmarkkinajohtajat vaihtavat sankan kutsuvierasjoukon saattelemana viides marraskuuta. Siihen mennessä on tuskin vielä paljon valmista.

4 kommenttia Lisää kommentti