Pelisäännöt perinnöksi?

Työnantajien halajama lakkosääntöjen uudistaminen uhkaa jäädä kohta eläkkeelle siirtyvältä Lasse Laatuselta hänen seuraajalleen Ilkka Oksalalle. Viestikapulaa nämä työnantajapalatsin työmarkkinajohtajat vaihtavat sankan kutsuvierasjoukon saattelemana viides marraskuuta. Siihen mennessä on tuskin vielä paljon valmista.

2 kommenttia Lisää kommentti

Niskavuoren leipä

Päätinpä kirjoittaa vaihteeksi jostain hauskemmasta asiasta. Usein päällimmäisenä mielessä ovat epäkohdat, kuten viimeksi Karjalohjan asiamiespostin lopettaminen. Huonoja uutisia tulee joka tuutista. Afrikassa riehuu Ebola-epidemia, äärimmäisen vaarallinen kylläkin, ja helsinkiläinen nuorisojoukko hakkaa huvikseen nuorempiaan.
0 kommenttia Lisää kommentti

Syksyn selättäjät

Tänä aamuna olin napit vastakkain syksyn kanssa.

Se oli yön hiljaisuudessa hiipinyt vaivihkaa jäseniini, kolottamaan ja kangistamaan. Ehkä se luuli, että minullakin on syyslomaviikko ja joudan lojumaan päivän petissä. Mutta höh, ei tätä mummoa niin vain selätetä.

1 kommentti Lisää kommentti

Hallituksen synkkä syksy

Joskus olisi mukava kehua nykyhallitusta. Edes vähän. Eikä aina vain kirjoittaa sen kompuroinnista. Mutta mistäs revit? Isoja onnistumisia ei tahdo löytyä vaikka miten etsisi. Ei kyllä pahemmin pienempiäkään.

Stubbin-Rinteen hallitus on ollut suurissa vaikeuksissa koko lyhyen olemassaolonsa ajan. Sama meno näyttää jatkuvan.

0 kommenttia Lisää kommentti

Hallitus on työnsä tehnyt

Eduskuntavaalit olisivat näihin aikoihin, jos kesällä olisi päätetty ennenaikaisista vaaleista. Suomessa aloittaisi nyt pikavauhtia kriisihallitus, jonka päätehtävänä olisi sopeuttaa julkiset menot kansalaisten veronmaksukykyyn. Sillä olisi edessään Hetemäen lista valtion menojen leikkaamisesta.

48 kommenttia Lisää kommentti