Lohjalainen Meri Ilmarinen kamppaili olympiapaikastaan raskaiden rautojen lisäksi Painonnostoliiton epäselvästi määriteltyjä valintakriteerejä vastaan. Lopullisen ratkaisun teki urheilun oikeusturvalautakunta, joka ei muuttanut olympiakomitean päätöstä.

Taistelu olympiapaikasta

0 kommenttia Lisää kommentti

Ranskalaiset elävät syödäkseen. Me suomalaiset syömme elääksemme.

Intohimoinen suhtautuminen ruokaan heijastuu siihen, miten ruuan koemme. Ruoka on enemmän kuin ravintoa. Kun ranskalainen menee lounaalle, hän käyttää siihen puolitoista tuntia. Suomalainen kauhoo mahansa täyteen noutopöydästä puolessa tunnissa.

Ruuan alkuperä esiin

4 kommenttia Lisää kommentti

Kuvittele, että tulet ensimmäistä kertaa elämässäsi Lohjalle.

On tällainen tuiki tavallinen kesäpäivä. Paitsi että liki kaikki vastaantulijat kadulla katsovat silmiin, hymyilevät ja toivottavat hyvää päivää.

Piipahdat keskustan markettiin ja kassalta huikataan heti iloisesti: ”Hei, mitä kuuluu!”

Hei, mitä kuuluu?

0 kommenttia Lisää kommentti

Poliittinen eliitti on sivuttanut kansan päätöksenteossaan. Seurauksena ovat protestiliikkeet sekä Suomessa että kaikkialla Euroopassa. Kansalaisten mielipiteet ja näkemykset eivät ulotu päättäjien tasolle. Se näkyy erityisen selvästi EU:ssa, jossa komissio ja parlamentaarikot nostavat itsensä kansalaismielipiteen yläpuolelle.

Poliittinen eliitti unohtaa kansan

23 kommenttia Lisää kommentti

Islanti koki vuonna 2008 todellisen täystyrmäyksen talouskriisin muodossa. Pankit menivät nurin ja kadut täyttyivät mielenosoittajista. Nyt maassa vallitsee lähes täystyöllisyys, kansa voi todella hyvin ja piskuisen maan jalkapallojoukkue pelaa EM-kisojen puolivälierissä.

Ihmeellinen Islanti

1 kommentti Lisää kommentti

Helsingistä Saksaan kulkevaa merikaapelia voi hyvin kutsua tiedon tai datan moottoritieksi. Nyt näyttää todennäköiseltä, että suunnitelma Hangon merikaapeliliittymästä toteutuu. Sen rakentaminen maksaa 10 miljoonaa euroa, josta länsiuusmaalainen sijoittajaryhmä panostaa kolme ja Cinia seitsemän miljoonaa euroa.

Panostus tulevaisuuteen

0 kommenttia Lisää kommentti