Sekava tiedotussotku

Tulli pysäytti Helsinki-Vantaan lentokentällä viime kuun lopussa epäilyttävän rahtikontin. Tullin väki pyysi virka-apua puolustusministeriöltä lastin sisällön selvittämiseksi. Parin viikon kuluttua tuli vastaus: siellä on puolustustarvikkeita. Kohta sen jälkeen selvisi, että asekontti oli lähetetty Vietnamista Hongkongin kautta Suomeen.
0 kommenttia Lisää kommentti

Rakastuin Teijoon

Pakkohan tämä on paljastaa ihan julkisesti:

Olen korviani myöten rakastunut Teijoon.

Tämä on siinäkin mielessä ihana rakkaussuhde, ettei edes puoliso ole siitä mustasukkainen. Päinvastoin, hän jakaa sen ilolla kanssani. Olemme näet retkeilleet usein yhdessä tuossa tulevassa kansallispuistossa.

7 kommenttia Lisää kommentti

Kesä keittiössä

Harva viihtyy kesällä sisäkeittiössä.

En minä ainakaan. Niinpä arvostan yksinkertaisia suviruokia. Onneksi ne ovat usein myös terveellisiä. Onhan tuoretta lähiruokaa nyt saatavilla yllin kyllin.

Oman kesäisen ateriani perusta ovat uudet perunat ja raikas salaatti.

Potut maistuvat maukkaimmilta, kun maltan keittää ne näin:

0 kommenttia Lisää kommentti

Ylelle täydet pisteet

Me suomalaiset saimme seurata aitopaikoilta kuukauden verran jalkapallon MM-kisoja Brasiliasta. Koko kansan Yle välitti kaikki 64 ottelua suorina television, radion ja netin kautta. Kisat alkoivat Brasilia-Kroatia-ottelulla ja päättyi Saksa-Argentiina-finaaliin. Siinä olivat vastakkain Eurooppa ja Etelä-Amerikka.
3 kommenttia Lisää kommentti
Lauantai 12.7.2014 - 10.30

Brasilialla on kasvojen pesun paikka

Hollannin valmentaja Louis van Gaal vähätteli tiukkaan sävyyn pronssiottelun tarpeellisuutta sen jälkeen, kun hänen joukkueensa oli hävinnyt välierässä Argentiinalle. Brasilian pelaajat puolestaan olisivat varmasti halunneet kaikota vähintäänkin Pohjoisnavalle taivuttuaan omassa välierässään Saksalle musertavasti 1–7.

0 kommenttia Lisää kommentti