Herneitä ja lämmintä kättä

Kommentoi 8

Mummovainaa varoitti minua aikoinaan maailman vaaroista sanomalla, että kahta ei pidä miehen koskaan kokeilla: mämmiä ja maksullisia naisia.

No, mämmiin en olisi koskenut kepilläkään. Inhosin sitä yhtä paljon kuin lipeäkalaa. Inhosin myös pinaattikeittoa, jota mummo pisti minulle suoraan suoneen, kun en suostunut sitä lusikalla suuhuni lapioimaan.

Maksullisista naisista en tiennyt mitään.

Isot pojat kertoivat, että he ovat tuhmia tyttöjä, jotka tarjoavat miehille maksua vastaan muutakin kuin lämmintä kättä.

En tietenkään tajunnut enkä kehdannut kysyä aiheen tarkempia yksityiskohtia sillä kotikasvatukseni oli melko ankara. Siinä korostettiin moraalia, hyviä käytöstapoja ja siveellistä elämänasennetta.

Kotikasvatuksen kurinalaisuuden huomasi esimerkiksi siitä, ettei pippeliä saanut kutsua pippeliksi vaan sitä piti kutsua nappulaksi.

Joku asiantuntija voisi ehkä selvittää, jäikö kotikasvatuksesta pysyviä traumoja.

Yksi arveluttava lääkärinlausunto minulla jo on. Kun aikoinaan ajoin pyörällä yhtä soittoa 160 kilometriä Sysmään päätyen paikallisen terveyskeskussairaalan vuodeosastolle, huusi tohtori kaikille julki diagnoosin: hyvä mies, te olette hullu!

Miksi tämä seksikauppa nyt yhtäkkiä tuli mieleeni? No siitä, että nyt taas puhutaan kovasti siitä, miten maksulliset naiset leviävät katukuvaan vääjäämättä kuin hirvikärpäset Suomen metsiin.

Puheissa on kovasti paheksuva sävy ja samalla meitä miehiä syyllistetään sormi ojossa siitä, että olemme vain vapaan markkinatalouden viattomia pelinappuloita kysynnän ja tarjonnan villissä viidakossa.

Takavuosina tuhmat tytöt päivystivät moottoriteiden levähdyspaikoilla sulassa sovussa herne- ja mansikkakauppiaiden kanssa. Se oli yrittäjyyttä jos mikä.

Tuhmat tytöt olivat – ja ovat edelleen – huippumyyjiä: vaikka ostaja saa mitä haluaa, jää tavara silti aina myyjälle.

8 kommenttia Kommentoi

Kommentit

4.3.2012 20:21

Olipa hyvä Blogi ;-)

4.3.2012 20:33

Joo... on se :-) Jäin kuitenkin kaipaamaan kolmatta mitä ei tule koskaan kokeilla: kansantanhuja - ja jos sen pitää alkuperäistekstin lailla tyylin vuoksi alkaa M-kirjaimella niin olkoon "maakuntamasurkka".

4.3.2012 20:41

Aikaisemmin " länskäri " tuli paperilehtenä nyt luen netistä . Kirjoittelen aina omalla nimelläni . Täällä Pohjois-Karjalassa Motora ja Rälläkkä tansittaa reipasta liikuntaa .

6.3.2012 12:32

Mm...mämmi on hyvää!
Vapaan markkinatalouden viattomat pelinappulat ovat siis suomennettuna viattomia pelipippeleitä? Taas, kuten aina, jäi logiikka puuttumaan. Idea oli mitä ilmeisimmin se, että seksin ostajia ei pidä tuomita, koska ovat vain viattomia... no viattomia pippeleitä? Missä päässä se miesten aivotoiminta oikein sijaitsee?

Emmää ymmärrä, mutta ei sen niin väliksikään.

6.3.2012 12:35

Et sit oo koskaan kuullu akoista jotka ostaa kundeilta sitä mitä ne ei himassa saa...

7.3.2012 13:27

En. Tai no Amerikkalaisissa Ö-tason telkkasarjoissa sellaisesta vihjaillaan.
Epäilen, että marginaalinen "ongelma" on naisten seksinpuute. Todettu, historiallinen ja pitkäaikainen riesa on miehet, joilla alapää päättää mihin suuntaan elämä kulkee.

8.3.2012 17:12

Olipa hyvä analyysi hyvästä kauppiaasta! Nettikauppiaita syytetään lehtitietojen mukaan samasta, maksu kelpasi, mutta tuote jäi myyjälle!

10.3.2012 22:06

Satunnaisen herrasmiehen hauskuuden toinen puoli on luettavissa alla olevasta linkistä, joka ohjaa saman kustantajan nettijuttuun.

Satunnaisen h-miehen kirjoitus henkii naisen arvon väheksyntää, jonka hän naamio huumoriksi ja provokaatioksi. Nainen voi olla surullinen prostituoitu tien varrella ja se on satunnaisesta h-miehestä vallan hauskaa. Onko satunnainen h-mies ajatellut, että linkin uutisoinnissa kerrottujen tyttöjen eli lasten seksuaalinen hyväksikäyttö johtaa myöhemmin aikuisuudessa prostituutioon.

Asiasta on niin vankaa tietoa ympäri maailmaa. Itsensä ja omaan ruumiin kunnioittaminen hämärtyy ja varhainen seksualisoituminen ja hyväksikäyttö johtaa prostituutioon, ihmiskauppaan, huumeiden käyttöön ja rikollisuuteen.

Onko satunnaisella h-miehellä tyttäriä tai lapsen lapsia? Jos pidät prostituutiota noin hauskana, niin oletko kehoittanut lähimpiä naisiasi siihen?

Kun tämä kysymys on esitetty satunnaisille h-mieheille, niin he ovat raivostuneet ja naama punaisena puristaneet rystyset valkoisena nyrkkejä. Hauskuus ja huumori on loppunut siihen.

http://www.lansi-uusimaa.fi/artikkeli/97916-lohjalaismies-epailtyna-laajassa-lasten-hyvaksikayttojut...

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.