Uudenmaan TE-toimistossa aloitettiin marraskuussa 2016 uusi ostopalvelukokeilu kahden aikaisemman kokeilun lisäksi. Loppuvuonna aloitetussa kokeilussa tähdätään uusien työskentelymahdollisuuksien luomiseen korkeakoulutetuille työnhakijoille. Tavoitteena on työllistyminen avoimille työmarkkinoille tai yrittäjyyden aloittaminen.

Uudenmaan TE-toimiston uudenlainen ostopalvelukokeilu korkeakoulutetuille työttömille

0 kommenttia Lisää kommentti

Rekrytoinnilla kasvua! -seminaarin kokoustila on täynnä yli 50-vuotiaita työnhakijoita. Ei ihme, onhan heitä Uudenmaan TE-toimiston työttömistä työnhakijoistakin joka kolmas. Seminaari on XL-Knowhow-hankkeen järjestämä. Kyseessä on Helsingin Yrittäjien ja Uudenmaan TE-toimiston hanke, johon myös Sitra on liittynyt yhteistyökumppaniksi.

Pienten yritysten ja kokeneiden työnhakijoiden kohtaamisessa paljon potentiaalia

0 kommenttia Lisää kommentti

Uudenmaan TE-toimisto on mukana Contact Forum -rekrytointimessuilla, joka on kaikkien aikojen suurin Suomessa järjestetty yksipäiväinen rekrytointitapahtuma korkeakouluopiskelijoille ja valmistuneille. Messuilla on rekrytoimassa yli 120 työnantajaa ja nyt onkin erinomainen tilaisuus löytää itselleen esimerkiksi kesätyö- tai harjoittelupaikka.

Contact Forum -rekrytointimessut korkeakouluopiskelijoille ja valmistuneille keskiviikkona 7.12.

0 kommenttia Lisää kommentti