Biisonit aikoo säilyä nelosessa

Mika Kuusjoki on NuPSin pelaajalistalla, mutta miestä ei ole vielä näkynyt harjoituksissa.

Kari Sallinen

KARJALOHJA | Karjalohjan Biisonit aikoo pelata jalkapalloa miesten nelosessa myös vuonna 2013.

– Lähdemme voittamaan nelosessa jokaista ottelua. Tavoitteemme on sarjapaikan säilyttäminen, sanoo Biisonien kakkosvalmentaja Tuomas Ekuri.

Biisonit saa tarvittaessa pelaajia kutosessa pelaavasta Karjalohjan Urheilijoista.

– Meillä on listalla yhteensä 40 pelaaja. Harjoittelimme hyvin koko talven Muijalan kuplahallissa.

Joukkue aloitti kautensa viime lauantaina häviämällä vieraissa Leppävaaran Pallolle 0–5.

– Avauksessa tuli nokkaan. Meillä oli pelaajia vähän. Uskon, että porukka aktivoituu, kun ruoho alkaa vihertää. Moni meistä pelasi talvella jääkiekkoa tai salibandya, Ekuri muistuttaa.

Biisonit sijoittui viime vuonna nelosessa 12 joukkueen sarjassa neljänneksi. Joukkue on pysynyt kasassa. Muun muassa viime kauden paras maalintekijä Mikko Kauranen jatkaa pelaamista Biisoneissa. Biisonien 40 pelaajasta yli puolet on lohjalaisia ja kymmenkunta karjalohjalaisia. Joukkueen keski-ikä on vähän päälle 30 vuotta.

– Timo Värri ja Markku Seger ovat hyviä hyökkääjiä. Ville Skogberg ja Mikko Ruokonen ovat tärkeitä miehiä keskikentällä. Hannu Iivonen on varma keskuspuolustaja. Janne Mustonen ja Aki Forsman ovat maalivahtimme, Ekuri kertoo.

Ekuri on pelannut Biisonien puolustuksessa. Hän oli hiljattain polvileikkauksessa ja pääsee tositoimiin aikaisintaan syksyllä.

Biisonit kohtasi eilen Keski-Espoon tekonurmella sarjan voittajasuosikkeihin kuuluvan EBK:n. Karjalohjalaiset pelaavat ensimmäisen kotiottelunsa tiistaina 8. toukokuuta Päiväkummun kentällä kirkkonummelaista KYIFiä vastaan. Biisonit kohtaa ennen sitä ensi keskiviikkona FC Västnylandin Karjaan tekonurmella.

toimitus