Viihde

Wipeout leviää Suomeen - kilpailijoiden haku on jo käynnissä

FOX-kanava lähettää maailman suurimmalle esteradalle kilpailemaan sisukkaita suomalaisia, jotka kuvittelevat pystyvänsä mihin vain. Ohjelma kuvataan Argentiinassa helmikuussa ja esitetään FOXilla keväällä 2013. Kilpailijahaku on jo käynnissä.

Wipeout-kilpailijan tulee olla 18–60-vuotias, perusterve mies tai nainen. Kilpailijalla on myös oltava hyvä näkö, sillä tehtäviin on pystyttävä osallistumaan ilman silmälaseja tai piilolinssejä.

Hyvä uintitaito on välttämätön. Ei ole väliä, onko hakija pitkä tai pätkä, sillä kisaan voi osallistua 160–200 senttimetriä pitkät ja maksimissaan 120 kiloa painavat hakijat.

Wipeout-kuvaukset tapahtuvat Argentiinassa helmikuussa 2013 ja ne kestävät noin 24 päivää.

Ohjelman kilpailijaksi voi nyt hakea mukaan FOXin nettisivuilta www.fox.fi. Hakuaika päättyy sunnuntaina 25. marraskuuta.

FOXin mukaan Wipeout Suomi on tuskallisen hauskaa viihdettä koko perheelle. Jokaisessa jaksossa parikymmentä kilpailijaa yrittää puskea neljän yllättävän esteen läpi.

Ensimmäisenä on vaativa haaste, jossa kiivetään ylös liukasta rinnettä ja pompitaan jättimäisillä, punaisilla palloilla. Vain kaksitoista päättäväisintä pääsee mukaan seuraavalle kierrokselle.

Tämän jälkeen kilpailijoita pyyhkii veteen korkealta pikku lavalta jättikokoinen pehmustettu tuulilasinpyyhkijä. Seuraavaksi vastassa on villiintynyt juoksumatto, holtittomat tynnyrit tai valtava trampoliini.

Olipa este mikä tahansa, luvassa on toimintaa ja näyttäviä roiskeita.

Wipeout-formaatti on levinnyt ympäri maailmaa ja sitä on tuotettu jo 37 maassa.

Vuonna 2008 Yhdysvalloista alkanut Wipeout on jo tällä hetkellä tv-historian kolmanneksi menestynein gameshow-formaatti ja jatkaa yhä kasvuaan. Wipeout Suomen tuottaa Foxille maailman suurin, itsenäinen televisiotuotantoyhtiö Endemol.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat