Paikallisurheilu

Kolmikko golfaa vuorokauden ja kerää rahaa StLG:n junioritoimintaan

Jani Nyman upottaa pallon Kalkki-Petterin avausväylällä neljänellä lyönnillä ja tienaa seurallensa StLG:lle bonusrahaa par-tuloksella. Lassi Kivilompolo (oik.) ja Antti Ulvio jännittävät vieressä.

Kari Sallinen





LOHJA | Ensin näytti siltä, että on tulossa jopa kolme birdietä, kun pallot putosivat Kalkki-Petterin kentän avausväylällä nätisti viheriölle St. Laurence Golfinkentällä Lohjalla. Jani Nyman ja Lassi Kivilompolo eivät saaneet pallojaan heti sisään, mutta tienasivat neljänsillä lyönneillään ja par-tuloksilla bonusrahaa seuran juniorityölle.

Antti Ulviolla sen sijaan oli jo huonoa tuuria, kun pallo kiepsahti toisella putilla reiän reunalta muutaman sentin päähän.

– Pojat tienasivat, minä en, harmitteli Ulvio.

Edessä kolmikolla oli kuitenkin arvion mukaan yhteensä 287 uutta mahdollisuutta yrittää par-tulosta tai parempaa.

StLG:n ’kolme muskettisoturia’ aloitti eilen kamppailun tienata rahaa seuran juniorityölle pelaamalla golfia vuorokauden. Eilen käynnistyi yli 40 muulla golfkentälläkin Golfliiton tempaus ’24 h juniorityölle’.

– Sponsoreita on noin 200. Puolet maksaa kertakorvauksen ja puolet tietyn summan jokaisesta par-tuloksesta ja enemmän birdiestä, kertoi lähes kaikki tukijat kerännyt Elvi Hauta-aho .

Lohjalla hyväntekeväisyysrahat suunnataan ’Golf tutuksi liikuntatunneilla’ -projektiin.

LUE LISÄÄ LÄNSI-UUSIMAAN PAPERILEHDESTÄ TAI NÄKÖISLEHDESTÄ.

www.lansi-uusimaa.fi/tilaajapalvelu

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat