Paikalliset

Lohjan uusi kaupunginjohtaja voi olla yksi heistä kuudesta

Salon kaupungin kaupunkikehityspäällikkö Mika Mannervesi, 46, DI, asuu Salossa. Hän on ollut tehtävässään vuoden 2014 alusta ja nykyisessä palvelussuhteessa jo vuoden 2000 marraskuusta.Merkittävämmäksi vaiheeksi hän kuvaa nykyistä työtään, jossa hän johtaa kaupunkikehityspalveluja. Niihin kuuluvat maankäyttöpalvelut, tekniset palvelut sekä kehittämis-, elinkeino- ja työllisyyspalvelut.– Minulla on monipuolista kokemusta ja osaamista kuntaorganisaation johtamisesta erilaisissa tilanteissa, niin voimakkaan kasvun kuin äkillisen rakennemuutoksenkin aiheuttamissa muutoksissa.– Olen asunut nuorena Lohjalla viisi vuotta ja sen jälkeen vaihtelevalla intensiteetillä seurannut kaupungin tapahtumia.

LOHJA | Lohjan uutta kaupunginjohtajaa hakeva valintatyöryhmä kutsui keskiviikkona haastatteluun kuusi tehtävää hakenutta tai siihen suostumuksensa antanutta henkilöä.

Valinta tehtiin 20 henkilön joukosta. Virallisen hakemuksen jättäneitä oli 18 ja suostumuksensa antaneita kaksi.

Haastattelut järjestetään torstaina 12. maaliskuuta, minkä jälkeen päätetään ehdokkaiden mahdollisesta lähettämisestä soveltuvuustesteihin.

Työryhmän valinnassa kiinnittää huomiota, että Lohjan kaupungin nykyisistä viranhaltijoista ainoana tehtävää hakenutta sivistysjohtaja Katri Kalsketta ei kelpuutettu haastatteluun. Haastattelematta jää myös toinen virkaa hakenut nainen.

Länsi-Uusimaa esittelee lyhyesti haastatteluihin kutsutut. Heiltä kysyttiin mm. merkittävintä aikaisempaa työtehtävää, vahvinta valttia kaupunginjohtajaksi sekä suhdetta Lohjaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat