Paikalliset

Lohjan torin Kaffela sai pääministerin myyjäksi lauantaina

Ostaisitko munkkeja pääministeriltä? Kokoomuksen vaalibussi pysähtyi lauantaina Lohjan torilla, ja pääministeri Alexander Stubb ehti toviksi Kaffelan tiskin taakse. Kaffelan Riikka Ventelä ja Minna Kunnari kiittelivät, että Kokoomus osti kahvituspalvelun paikallisilta yrittäjiltä eikä tarjonnut ilmaisia vaalikahveja. 

Ninnu Perälä

LÄNSI-UUSIMAA   |  Pääministeri Alexander Stubb ja Uudenmaan Kokoomuksen ehdokkaat piipahtivat torikahvila Kaffelassa lauantaina, kun kokoomuksen korjausliike-bussikiertue pysähtyi Lohjan torilla. Pääministeri nähtiin myös tiskin takana myymässä munkkeja.

Kaffelan Riikka Ventelä ja Minna Kunnari kiittelivät, että Kokoomus osti kahvituspalvelun paikallisilta yrittäjiltä eikä tarjonnut ilmaisia vaalikahveja.

Karjaalainen isoisä Taisto Salonen suunnitteli kysyvänsä pääministeriltä eläkkeiden indeksikorotuksista.

– Voi tosin olla, että en uskalla pääministeriä lähestyä. ”Tavalliselta” ehdokkaalta olisi jotenkin helpompi mennä asioita utelemaan. Tosin aika rennolta tuo pääministeri kyllä vaikuttaa, esittelikin itsensä vaan Alexiksi, Salonen nauraa.

– Marmatan kotona, mutta taitaa mennä pupu pöksyyn, kun kerrankin pääsisi ministerin kanssa juttusille.

Kokoomuksen ehdokkaat Raija Vahasalo ja Ari Konttas ovat kiertäneet Uudellamaalla ja keskustelleet kansalaisten kanssa. Keskusteluissa nousee esiin yleensä ydinvoima, eläkeläisten asiat, taloudellinen tilanne yleensä, yrittäjien verotus, nuorisotyöttömyys, byrokratian monimutkaisuus sekä autoverotus.

– Myös säätila on harmittanut, erityisesti nyt lauantaina, mutta sille emme mekään mitään mahda, Konttas hymyilee.

LUE LISÄÄ MAANANTAINA LÄNSI-UUSIMAAN PAPERILEHDESTÄ TAI NÄKÖISLEHDESTÄ.

 

Muokattu 28.3. klo 21.15: Korjattu Minna Kunnarin etunimi oikein.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat