Vaalikoneemme on nyt avattu!

Minne mennä

Murhamysteeri Lohjan pääkirjastossa

LOHJA | Lohjan pääkirjastossa järjestetään murhamysteeri ”Kaupunginjohtaja Kuoppalan kuolema” torstaina 4. helmikuuta.

Kaupunginjohtaja Kuoppala on murhattu. Mahdollisia syyllisiä on useita, heidät kaikki on tavattu talon sisältä välittömästi murhan jälkeen. Jokaisella on ehkä syynsä murhata Kuoppala, mutta kuka sen lopulta teki?

Tätä mysteeriä ratkaisemaan kutsutaan nyt kaikki halukkaat lohjalaiset yksin, kaksin tai porukalla. Tapahtuma levittäytyy koko pääkirjastoon. Aluksi kuullaan tapahtumien taustaa, sitten voidaan tutkia murhapaikkaa ja siinä näkyviä todisteita. Sen jälkeen osallistujat voivat kuulustella kaikkia epäiltyjä yksitellen.

Kuulusteltavina ovat dekkarikirjailijat Ata Hautamäki, sammattilaisdekkaristi Tiina Martikainen, Terhi Nikulainen, Aleksi Peura ja Mari Pyy. Lisäksi paikalla ovat Myllylahden edustajat Lassi Junkkarinen ja Niina With. Jokaisella heillä on oma roolinsa tapahtumissa ja heistä jokainen tietää tilanteesta enemmän kuin osallistujille on kerrottu.

Haastattelujen ja osallistujien omien havaintojen pohjalta on tarkoitus saada syyllinen selville. Murhan parhaiten selvittäneille on luvassa palkintoja.

Tilaisuus alkaa klo 18 Järnefeltinsalissa, jossa osallistujat saavat taustatietoa murhasta. Sen jälkeen hajaannutaan kirjastoon tutkimaan murhapaikkaa ja kuulustelemaan epäiltyjä. Kuulusteluihin käytetään aikaa osallistujamäärästä johtuen tunnista puoleentoista tuntiin. Lopuksi kokoonnutaan taas Järnefeltinsaliin selvittämään tilanne ja keskustelemaan mitä ja miten kukin sai asioita selville. Tilaisuus on Lohjan kaupunginkirjaston ja kustannusyhtiö Myllylahti Oy:n yhteistyössä järjestämä ja siihen on vapaa pääsy.

Lohjan pääkirjastossa murhamysteeri ”Kaupunginjohtaja Kuoppalan kuolema” torstaina 4.2. klo 18 alkaen.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat