Paikalliset

’Nyt LoKV:n vuoro vaalia lohjalaista mieskiekkoilua’

Mieskiekkoilu säilyy. - Lohjalla täytyy olla miesten jääkiekkojoukkue, sanoo LoKV Jääkiekko ry:n puheenjohtaja Erkko Einiö.

Jukka Urhola

LOHJA | Lohjan Kisa-Veikot aloittaa miesten jääkiekon ja ottaa lopettaneen Lohjan Jääankkojen Suomi-sarjan paikan ja pelaajat. Lohjan Kisa-Veikot Jääkiekko ry:n johtokunta päätti asiasta perjantai-iltana.

– Jääankat ja Mikko Heino pyöritti lohjalaista mieskiekkoa 19 vuoden ajan. Nyt on meidän vuoromme vaalia mieskiekon jatkumista Lohjalla. A-nuorilla pitää olla joukkue, johon voivat siirtyä pelaamaan, sanoo LoKV Jääkiekko ry:n puheenjohtaja Erkko Einiö.

Johtokunta perusti perjantaina uuden yhdistyksen Lohjan Kisa-Veikot Edustusjääkiekko ry:n, joka alkaa pyörittää miesten jääkiekkoa. Uuteen yhdistykseen siirtyvät myös seuran SM-sarjassa pelaava naisjoukkue sekä A-pojat ja A-tytöt. LoKV Jääkiekko ry:hyn jäävät kaikki nuoremmat ikäluokat.

– On perusteltua, että aikuisten jääkiekko eriytetään juniorikiekosta. Nyt ei kukaan pääse sanomaan, että juniorien rahoja käytetään miesten ja naisten joukkueisiin, kun niillä on eri taloudet. Einiö painottaa.

Seura mietti muutaman viikon ottaako se Ankkojen sarjapaikan.

– Kyllä me koko ajan olimme myönteisellä kannalla, mutta kaikki faktat piti ensin selvittää tarkasti. Kaikki kuusi perjantaina paikalla ollutta johtokunnan jäsentä olivat sarjapaikan ja pelaajien ottamisen kannalla.

LoKV Edustusjääkiekkoon tulee eri puheenjohtaja ja johtokunta kuin LoKV Jääkiekko ry:llä on. Einiö aikoo pysyä LoKV Jääkiekko ry:ssä.

– Juniorikiekko on minun juttuni, koska lapseni pelaavat seurassa. Olen käytettävissä Jääkiekko ry:ssä, jos minun halutaan vuosikokouksessa jatkavan puheenjohtajana, Einiö sanoo.

LoKV Edustuskiekkoon valitaan toimihenkilöt kahden viikon sisällä.

– Toivottavasti Ankkojen valmentaja Marko Halonen tulisi meille valmentamaan. Ankkojen piiristä on tulossa toimintaan mukaan muutama henkilö, Einiö paljastaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat