Lohjalla bailataan tiukasti koko viikonloppu

Lauantaina esiintyvät Yölintu-orkesteri ja Muska (oik.) ja perjantaina bileet järjestävä DJ AND! eli Antti Jouppila ovat esimerkkejä Lohjan viikonlopunmonipuolisesta musiikkitarjonnasta.

Muska Babitzin esiintyy Virkkalan Ravintola Petterissä.

Ravintoloissa esiintyy nousevia tähtiä ja todellisia klassikoita. Yksi suosituimmista artisteista nähdään sunnuntaina.

Lohjalla vietetään monipuolista musiikkiviikonloppua. Ravintoloissa soi niin konemusiikki ja räp kuin nostalginen rock ja iskelmäkin.

Perjantaina Exit-yökerhossa (Laurinkatu 55) esiintyy lohjalaisille tuttu dj AND! eli Antti Jouppila. Hän tuo Lohjalle takaisin Club Fresh -klubinsa. Lohjalla vuosina 2006–2012 asunut kahden lapsen isä on keskittynyt keikkailemaan viime vuodet ulkomailla, kuten Bulgarian Sunny Beachilla sekä Yhdysvalloissa. Ensi vuonna suunnitelmissa on Espanjan ja Thaimaan klubit.

– Lohjasta minulla on erittäin kovat odotukset, koska muistan lohjalaiset äärimmäisen kovana bilekansana.

Exitissä nähdään myös helsinkiläinen rap-artisti Sonny. Hänet tunnetaan muun muassa yhteistyöstä Töölön Ketterän kanssa.

Opus K:n perjantai on omistettu bluesille. Lavalle nousee Ice Cream Blues Band.

Wamessa (Suurlohjankatu 4) esiintyy lauantaina helsinkiläistynyt brittirockari Bryn Jones. Hänet tunnetaan muun muassa Los Bastardos Finlandeses -bändin laulajana. Luvassa on rock’n’rollin klassikoita usealta vuosikymmeneltä.

Luvassa on rock’n’rollin klassikoita usealta vuosikymmeneltä.

Virkkalan Ravintola Petterissä bailataan lauantaina Muskan tahtiin. Hänet tunnetaan parhaiten lähes 50 vuotta vanhoista hiteistä Kirjoita Postikorttiin (1971) ja Krokotiilirock (1973). Uutta musiikkia Muska julkaisi 2015. Majakanvartija -levyä on ollut toteuttamassa nimekästä ammattilaisporukkaa, biisejä löytyy mm. Jonne Aaronilta, Pauli Hanhiniemeltä, Kai Jämsältä ja Esa Elorannalta. Samana vuonna Muskalle myönnettiin myös taiteilijaeläke.

Tanhuhoville lauantaina saapuva Yölintu valmistautuu ensi vuonna koittavaan 25-juhlavuoteen. Yölinnun uusin kappale on Petri Somerin, Lasse Vikamin ja Sampo Haapaniemen kirjoittama Ajopuu. Neljä vuotta sitten julkaistu edeltävä levy Minne maailma kuljettaa myi kultaa. Yölinnun kokoonpanossa ovat tällä hetkellä Simo Silmu (laulu), Joni Leino (rummut), Jari Luostari (basso) ja Jukka Harju (kitara).

Viikonloppu huipentuu sunnuntaina Ismo Alanko yksin -konserttiin Laurentius-salissa.

yl

Aapo Siippainen