Paikalliset

Aplicon Jutta Österberg-Hurme sai kiven kovasta työstä

Jutta Österberg-Hurmeelle luovutettiin maanantaina Kivi kovasta yrittämisestä -palkinto, jossa yhdistyvät kalkkikivi, omenapuu ja tammi.

Johanna Riestola-Häyrinen

Lohja | Lohjan Nuorkauppakamarin Kivi kovalle yrittäjälle -palkinto myönnettiin tänä vuonna Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicon perustaja ja toimitusjohtaja Jutta Österberg-Hurmeelle. 44. kerran jaettu palkinto luovutettiin maailmanlaajuisena nuorkauppakamaripäivänä 11. joulukuuta. Palkinto annetaan yrittäjällä tai yritykselle, joka on tehnyt ansiokasta työtä Lohjan elinkeinoelämän eteen.

– Jutta on Lohjalla pitkän linjan yrittäjä. Hän on rakentanut Aplicosta ison kompleksin, kommentoi palkintoa jakamassa ollut Lohjan Nuorkauppakamari ry:n puheenjohtaja Johanna Riestola-Häyrinen. Aplicolla on tällä hetkellä vajaa 2000 jäsentä.

Österberg-Hurme on toiminut liikunta-alalla yli 20 vuotta. Hän työskenteli Lohjalla Naisten Salilla, kun se sai Nuorkauppakamarin tunnustuksen vuonna 1997. Sieltä lähti myös haave oman yrityksen perustamiseen. Vuonna 2004 hän osti Naisten Salin liiketoiminnan ja perusti Aplicon. Sittemmin Österberg-Hurme on voittanut valtakunnallisen Vuoden Nuori Yrittäjä -palkinnon ja hänet on valittu Vuoden Lauriksi. Maaliskuussa hän julkaisi Sami Hurmeen kanssa alan ensimmäisen bisneskirjan Kunnon liiketoimintaa.

– Yrittäjästä tuntuu tietysti aina hyvältä, että työ huomataan ja saa tunnustusta, Jutta Österberg-Hurme sanoo.

Hän ei unohda kiittää koko tiimiä.

– Yrittäjällä täytyy olla hyvä porukka ympärillä. Yksin tätä ei tehdä, vaan yhdessä.

Österberg-Hurme kertoo menestyksen salaisuudeksi sen, että työntekijät tekevät työkseen sitä, mille sydän sykkii. Aplicon tarkoitus on tuoda ihmisten arkeen liikuntaa ja hyvää oloa sekä elämyksiä.

– Liikunta ei saa olla vain kulmat kurtussa tekemistä.

Yrittäjyys merkitsee Lohjan Nuorkauppakamarille yhteistyön mahdollisuuksia.

– Ilman yrittäjiä, meillä ei olisi tällaista yhteiskuntaa, puheenjohtaja kommentoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat