Paikalliset

Poliisi on selvittänyt Karjaan murtosarjan – murrot tehty kahden vuoden aikana

Kuvituskuva.

Arkisto/Johanna Erjonsalo

Poliisi on selvittänyt murtosarjan, joka on tapahtunut Karjaalla vuosina 2016 - 2018. Myös muutamat Tammisaaressa ja Kirkkonummella tehdyt murrot kuuluvat samaan sarjaan. Rikoksista epäiltynä ovat 70-luvulla syntynyt mies ja 80-luvulla syntynyt nainen. Molemmat ovat karjaalaisia. 
– Anastetut tavarat ovat olleet pääsääntöisesti vaatteita ja koriste-esineitä, helposti rahaksi muutettavaa tavaraa. Tavaraa, jota on pystynyt helposti myymään, myös alkoholia on varastettu. Murrot on tehty etupäässä kerrostalojen varastoihin, jonkin verran myös asumattomiin omakotitaloihin ja kesämökkeihin, kertoo rikoskomisario Mats Sjöholm Länsi-Uudenmaan Poliisista. 
Yhteensä poliisi on toimittanut 29 esitutkintapöytäkirjaa syyteharkintaan. Suurimmassa osassa rikosnimikkeenä on ollut varkaus. Poliisi pääsi kaksikon jäljille omien tutkimustensa perusteella. Viimeisimmästä varkaudesta on myös valvontakamerakuvaa. 

Epäillyt ovat tällä hetkellä vangittuina Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden päätöksellä. Syytteen nostamisen määräpäivä on 16.2.2018.

Julkaisua on muutettu 9.2.2018 kello 13.30 lisäämällä rikoskomisario Mats Sjöholmin lausunto. 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Verokone

 

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat