Paikalliset

Lehmijärvellä on palanut kaksi rakennusta maan tasalle – palaneista rakennuksista ei löytynyt uhreja

Kuvituskuva.

Jussi Vehkasalo / Arkisto


Lohjalla Kesäkodintiellä on palanut noin 200-neliöinen hirsirakennus ja  60-neliöinen rakennus. Molemmat paloivat pelastuslaitoksen kuvailun mukaisesti kivijalkaan.  Hälytys palosta tehtiin perjantaiaamuna kello 5.54., ja palokunnan saapuessa paikalle suurempi rakennus oli palanut jo lähes täysi ja pienempi rakennus oli täyden palon vaiheessa. Lisäksi piha-alueella paloi noin 50 neliömetriä maastoa.

Katso tästä, miltä palopaikalla näytti.

Pelastuslaitos tiedotti hieman ennen yhdeksää, että palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Vielä kello 7.20 pelastuslaitos ei ollut varma, oliko palaneissa rakennuksissa ollut ihmisiä sisällä.

Molemmat rakennukset tuhoutuivat palossa täysin, mutta palokunta sai estettyä tulen leviämisen ympäristöön ja ympäröiviin rakennuksiin.

Palon syy ei ole vielä selvillä.

Juttua muokattu 19.7.2019 klo 9.00: Uutista päivitetty pelastuslaitoksen uuden tiedotteen perusteella. 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Vaanilan sanatorion asuinrakennukset paloivat maan tasalle perjantaiaamuna – katso kuvat onnettomuuspaikalta19.7.2019 11.50
Puolen hehtaarin kokoinen maastoalue paloi Raaseporissa10.7.2019 20.35
Tikkutalossa käytiin kirkossa ja tansseissa – Virkkalan seurantalon kiinteistö oli juuri tulossa myyntiin. Rakennus tuhoutui tulipalossa täysin.27.6.2019 18.00
Asuinrakennus tuhoutui kokonaan tulipalossa Inkoossa18.6.2019 18.20

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat