Paikalliset

Lohjan Prismakeskuksessa hälytys – Työntekijä: "Toivottavasti kyse ei ole mistään vaarallisesta aineesta"

Prismakeskuksen edessä oli useita ambulansseja, poliisiautoja ja paloautoja. Poliisi ohjasi liikennettä Laurinkadun ja Postikadun kulmauksessa.

Sari Mattila

Prismakeskuksen ympärillä on useita ambulansseja, poliisiautoja ja paloautoja. Poliisi ohjaa liikennettä Laurinkadun ja Postikadun risteyksessä.

Kauppakeskus on tyhjennetty työntekijöistä ja asiakkaista.

– Työskentelin kellarissa, jossa sijaitsevat muun muassa apteekin toimisto- ja henkilökuntatilat. Siellä oli voimakas, pistävä kemikaalin haju, kuin palanut muovi, kertaa päivän tapahtumia Lohjan 1. apteekin lääketeknikko Sari Juhonen-Manninen.

Hän kertoi ilmoittaneensa hajusta Prismakeskuksen kiinteistöhuoltoon noin kello 16.

Kello 17.05 Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos sai hälytyksen vaarallisen aineen onnettomuudesta. Pelastuslaitokselta kerrottiin, että Prismakeskuksessa oli kaasunhajua, minkä vuoksi kiinteistö tyhjennettiin.

Juhonen-Manninen sekä hänen työkaverinsa farmaseutti Sonja Korhonen kertoivat, että asiakkaat poistuivat apteekista rauhallisesti.

– Me työntekijät olemme harjoitelleet hätätilanteita varten yhdessä Prisman työntekijöiden kanssa. Menimme kokoontumispaikalle ja odotamme nyt jatko-ohjeita. Takkia emme ehtineet ottaa mukaan, Sonja Korhonen sanoo.

Sari Juhonen-Manninen kertoo, että haju tuntui erityisen voimakkaasti juuri kellarikerroksessa, jossa hän ehti työskennellä pari tuntia.

– Toivottavasti kyse ei ole mistään vaarallisesta aineesta, sillä ehdin hengitellä sitä kuitenkin sen pari tuntia, Juhonen-Manninen sanoo.

Pelastuslaitokselta ei vielä kello 18.15 kerrottu, mikä hajun aiheutti. Länsi-Uusimaa seuraa tilannetta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Lohjan Prismakeskuksessa tilanne ohi – tästä oli kyse9.10.2019 18.43
Juuri nyt: Prismakeskusta tyhjennetään Lohjalla9.10.2019 17.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat