Paikallisurheilu

Manni kelasi rennosti 400 metrin finaaliin – Hotellin murukahvi ei maistu, lohjalainen kelaa kilometrin päähän aamusumpille

Henry Manni kelasi rennosti 400 metrin finaaliin parjantaina.

Nina Paloheimo

Lohjalainen paralympiamitalisti Henry Manni kelasi perjantai-iltana 400 metrin MM-finaaliin ajalla 52.99 Dubaissa paraurheilun MM-kilpailuissa.

Manni aloitti kisa-urakkansa rauhallisesti ja tuli toisena maaliin.

– Hyvin rento veto oli. Ensimmäiset sata metriä kelasin vähän kovempaa, mutta sitten satanen sataselta hiljensin vauhtia. Kurkkasin jossain välissä, että meneekö thaimaalainen (Shaiwat Rattana) vielä ohi, mutta ei tullut missään vaiheessa kiirettä, Manni kertasi kisan jälkeen menoaan Länsi-Uusimaalle.

Erän voitti ylivoimaisesti Tunisian Walid Ktila ajalla 49.31

Walid kilpaili hetken T54 -luokassa, mutta palasi jälleen Mannin kanssa samaan T34-luokkaan, jossa luokitellaan pienehkö käden vamma.

Neljänsadan metrin finaali kilpaillaan lauantai-iltana klo 19.41 Suomen aikaa

Ennen lauantain ilta-kisaa Manni aikoo viettää aikaa rentoon tapaansa.

Hotellilla on todella loistava aamupala, mutta kahvi on murukahvia. Minulle on tullut tavaksi kelata aamukahville hotellia lähellä olevaan ostoskeskukseen. Niin teen varmasti lauantai-aamunakin, Manni kertoi.

Toisin kuin muut maajoukkueen urheilijat, Manni kulkee noin 1,5 kilometrin matkansa hotellilta kisapaikalle kelaten eikä bussilla.

– Tästä on hyvä ja turvallinen reitti liikkua ja saa herätellä kroppaa jo hiukan, Manni kertoi.

Lohjalaiskelaaja puolustaa lauantaina kahden vuoden takaista MM-kisojen 400 metrin pronssia luokassa T34.

Lohjalainen Tuomas Manni työnsi F34-luokan perjantaina kuulantyönnön karsinnassa neljänneksi tuloksella 8,15 ja eteni sunnuntain loppukilpailuun.

Mannin Pisin työntö syntyi karsinnan kolmannella kierroksella.

– Ensimmäinen työntö meni heitoksi, kun kyynärpää valahti työnnössä alas. Toiseen ja kolmanteen rentoutin työntöä. Niistä kolmas oli jo huomattavasti parempaa tekemistä, Tuomas Manni sanoi.

Toni Piispanen (T51) , Leo-Pekka Tähti (T54) ja Amanda Kotaja (T54) ovat kelanneet Suomelle kultamitalit Dubain MM-kisoista. Amanda Kotaja (T54) ovat kelanneet Suomelle kultamitalit  Dubain MM-kisoista. Mitalit tulivat sadan metrin matkoilta. 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat