Paikalliset

Pakettiauton kuljettaja kuoli ulosajossa Lohjalla – poliisi tutkii onnettomuuden syytä

Kuvituskuva.

Arkisto/ Jussi Vehkasalo

Karjalohjalla tapahtui varhain aamulla vakava onnettomuus, jossa autoa kuljettanut henkilö menehtyi. Onnettomuus tapahtui Mustiontiellä eli tiellä 186, ja tie oli pitkään suljettu Kuusiantien risteyksen ja Pohja–Sammatti-tien risteyksen väliltä.

Pelastuslaitoksen mukaan pakettiauto oli osunut kallioleikkaukseen, ja onnettomuuden uhri oli sinkoutunut ulos autosta. Pelastuslaitoksen tullessa paikalle uhri makasi liikkumattomana keskellä tietä, ja hänet todettiin menehtyneeksi.

Pelastuslaitoksen mukaan onnettomuusauto oli tullut Salosta Inkoon suuntaan ja ajautunut kulkusuunnassa vasemmalle kaistan yli pientareelle ja osunut kallioleikkaukseen. Onnettomuusauto vahingoittui törmäyksessä korjauskelvottomaksi. Autossa ei kuljettajan lisäksi ollut muita henkilöitä.

Hätäkeskus sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 5.33. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä, ja liikenne tiellä oli katkaistu useammaksi tunniksi onnettomuuden tutkinnan ajaksi.

Onnettomuustiedotteen päätteeksi pelastuslaitos muistuttaa turvavyön käytön tärkeydestä tieliikenteessä.

 

Juttua muokattu 11.2.2020 klo 9.50: Päivitetty otsikkoon ja uutiseen tieto siitä, että tie ei ole enää suljettu liikenteeltä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Yleisin liikennevahinko tapahtuu peruuttamalla – kurjan kelin kolaripiikeissä onnettomuuksia tuplasti tavallista enemmän4.2.2020 10.07
Kolmen auton kolari E18-moottoritiellä Loviisan Myllykylässä –  yksi kuljettaja kuoli ja kaksi kuljettajaa loukkaantui vakavasti, silminnäkijän mukaan punainen auto ajoi vastakkaiseen suuntaan30.1.2020 19.57
Villisika juoksi tielle – seurauksena kolmen auton ketjukolari30.12.2019 19.01

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat