Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan TE-toimiston Tahdolla työhön -teemaviikko alkoi väkiryntäyksellä Pasilaan

Kansainvälisesti työhön -teemapäivän suosio löi järjestäjät ällikällä.

Aino Hela

Uudenmaan TE-toimiston Tahdolla työhön -teemaviikko starttasi käyntiin maanantaina Pasilan toimipisteessä, jolloin vuorossa oli ulkomaalaisille työnhakijoille suunnattu Kansainvälisesti työhön -teemapäivä. Vaikka tapahtuma alkoi kello 10, olivat innokkaimmat työnhakijat paikalla jo hyvissä ajoin ennen tätä. Tapahtumalle oli selvästi tilausta, koska Pasilassa kävi päivän aikana yli 500 ulkomaista työnhakijaa.

Kansainvälisesti työhön -teemapäivässä vinkkejä työnhakuun ja yrittäjyyteen antoivat TE-toimiston lisäksi muun muassa Töissä Suomessa, International House Helsinki, Luckan Integration ja UKKO.fi. Paikalla oli myös työnantajia ottamassa vastaan työnhakijoiden hakemuksia ja pikahaastattelemassa heitä. Paikalla olevien työnantajien, joita olivat muun muassa Posti, Treamer ja Cabonline, pisteille oli jatkuvat jonot. CV-paja oli avoinna koko päivän ja halukkaat saivat myös ammattivalokuvaajan ottaman kuvan hakemuksiaan varten.

Dr. Mike Jabarin piti puolen päivän aikoihin motivaatiopuheen, jossa käsitteli Suomea mahdollisuuksien maana ulkomaisille työnhakijoille. Sen jälkeen luvassa oli tietoisku yrittäjyydestä, jossa käsiteltiin starttirahaa, työttömyysturvaa ja kevytyrittäjyyttä. Yrittäjyys kiinnosti kuulijoita ja innosti heitä tekemään kysymyksiä luennoitsijoille. Vaikka Pasilan toimipisteen seinät pullistelivatkin väkiryntäyksestä, eivät osallistujat harmistuneet jonottamisesta eri työnantajien pisteisiin, ja päivä sujui hyvässä hengessä.

 

Uudenmaan TE-toimisto, viestintä

www.te-palvelut.fi/uusimaa  |

Facebook: Uudenmaan TE-palvelut

Twitter: Uudenmaan TEpalvelut  ja EGR Uusimaa

 

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet