Uudenmaan TE-toimisto

Verkostoitumista, hauskanpitoa sekä pönötyksen välttelyä - näitä on luvassa Get Together -yrittäjätapahtumassa!

Syksyn railakkain yrittäjätapahtuma on täällä! Ota kokka kohti Hyvinkäätä 24.8. ja tule verkostoitumaan, kuuntelemaan vinkkejä yrittäjän arkeen sekä bilettämään aamun pikkutunneille asti!

yrittäjät.fi

Syksyn rennoin ja samalla railakkain yrittäjätapahtuma on täällä! Get Together rävähtää käyntiin Hyvinkäällä perjantaina 24.8. ja jatkuu yön yli kestävillä bileillä aina seuraavaan päivään asti. Tapahtuma on nuoremman yrittäjäpolven verkostoitumistapahtuma, jossa on luvattu unohtaa turha pönötys.

Paikalle on koottu kirjava kaarti nuoria musiikin ammattilaisia, YouTube-sensaatioita, mediamoguleita sekä viihdetaivaan kirkkaimpia tähtiä – noin ensi alkuun! Lisäksi paikalla on enkelisijoittajaa, twerkkausammattilaista, tapahtumatuottajaa, muusikkoa, tubettajaa, bloggaajaa, räppäriä – ja lista sen kuin jatkuu! Lisäksi saman katon alle on kokoontunut nuoria yrittäjiä ympäri Suomen maan.

Jos esitelmät, paneelikeskustelut ja pönötyksen välttäminen imevät mehut, niin välillä voi mennä, vaikka pumppaamaan rautaa salille, piipahtaa kauneuspisteellä laitattamassa hiukset kuntoon illan kemuja varten, mennä leikkimään Tarzania köysiradalle tai raahata kaverit pakohuoneeseen.

Perjantain kruunaa Iltajuhla venetsialaisten henkeen. Luvassa on ruokaa, juomaa ja Vuoden nuori yrittäjä -palkitsemistilaisuus. Yleisöä viihdyttää drag-artisti Marko Vainio räiskyvällä Divet Showllaan ja tanssilattian valloituksessa auttavat bilebändi B-Band ja DJ, jotka vuorottelevat aamun pikkutunneille asti. 

”Ilmapiiri on rento ja turha pönötys unohdettu - nuoret panostaa siihen mihin pitääkin, hauskanpitoon ja bisneksen tekemiseen.”

Lauantain aamuvirkut voivat pyöräyttää aamuun käyntiin, vaikka etsimällä sisäistä zeniään jooga-tunnilla. Mielenrauhan palattua voi suunnata takaisin tapahtumapaikalle, jossa päivä jatkuu puheilla ja kertomuksilla, joilla avataan erilaisten yrittäjien arkea, annetaan vinkkejä siitä, kuinka breikataan tai luodaan ilmiö.

Päivän aikana voi esimerkiksi käydä kuuntelemassa elokuvaohjaaja Jesse Haajan ja näyttelijä Pamela Tolan kokemuksia elokuvamaailmasta tai höristää korviaan tarinoille elämästä, muodista ja yrittäjyydestä. 

Uudenmaan TE-toimistolta löytyy myös edustajia tapahtumasta. Jos mietit oman yrityksen perustamista, oli se sitten bloggaajana, twerkkaajana tai siivousalan ammattilaisena, niin TE-toimistolta löytyy lukuisia palveluita, jotka voivat auttaa sinut alkuun yrittäjyyden tiellä. Jos haluat tietää enemmän yrittäjille suunnatuista palveluistamme, niin nappaa meidän tyyppejä tapahtumassa hihasta kiinni.

Lisätietoja tapahtumasta saat täältä:

https://www.nuoretyrittajat.fi/tapahtumat/get-together/

TE-palveluiden vinkit yrittäjälle

Palkkatuki:

Yrittäjästä työnantajaksi:

Teksti: Katja Kujanen

Uudenmaan TE-toimisto, viestintä

www.te-palvelut.fi/uusimaa  |

Facebook: Uudenmaan TE-palvelut

Instagram: tepalvelutuud

Twitter: Uudenmaan TEpalvelut  ja EGR Uusimaa

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet