Uudenmaan TE-toimisto

Töihin Espanjan lomakohteisiin?

Hae nyt Espanjaan töihin - mutta ole nopea: hakuaika päättyy 3.2.2019!

Zafiro Hotels

Espanjan lomakohteisiin Menorcalle ja Mallorcalle haetaan sesonkityöntekijöitä erilaisiin ”entertainers” -tehtäviin. Tämä tarkoittaa sitä, että järjestät Zafiro- ja VIVA-hotelliketjujen turisteille lapsesta vaariin erilaisia loma-aktiviteetteja. Työ edellyttää ulospäinsuuntautuneisuutta, englannin kielen taitoa (muu kielitaito katsotaan eduksesi), valmiutta työskennellä koko sesongin ajan ja kykyä toimia hyvin tiimissä. Saat työssäoloaikanasi hotelleilta täyden ylläpidon majoituksineen ja ruokineen. Työ kestää 6-12 kuukautta, ja sen aikana saatat vaihtaa välillä hotellia. Työ on sosiaalista ja työntekijöiden kesken on hyvä ryhmähenki.

 

HUOM: Hakuaikaa jatkettu 17.3.2019 asti! Lähetä englanninkielinen hakemuksesi sähköpostilla suoraan työnantajille.

 

Hotels Viva & Resorts: [email protected] ja

Zafiro Hotels: [email protected]

tai Zafiron verkkolomakkeen kautta.

 

 

 

Töihin haetaan:

Hotels Viva & Resorts

 

Show Technician and daytime Entertainer

Vastaat show’n tekniikasta iltaisin ja toimit esiintyjänä päivisin joko lapsille tai aikuisille.

 

Entertainer, 3 paikkaa

Järjestät hotellin asiakkaille pelejä, urheilua ja muita aktiviteettejä kuten ohjattuja retkiä, vesijumppaa, lentopalloa, pöytätennistä tai jalkapalloa. Lisäksi vedät illan show’ta hotellin lavalla.

 

Fit Instructor, 4 paikkaa

Vedät ohjattua liikuntaa päivisin hotellin asiakkaille.

 

Teeny Entertainer, 2 paikkaa

Teinien ohjaajana järjestät ja toteutat ajanvietettä 12-15 -vuotiaille.

 

Children entertainer, 5 paikkaa

Pidätkö lapsista? Tässä työssä tarjoat ajanvietettä hotellin pienimmille vieraille pelien ja leikkien muodossa.

 

 

Zafiro Hotels

Sound & Light Technician, 5 paikkaa

Vastaat show’n tekniikasta iltaisin ja toimit esiintyjänä päivisin.

 

Fit & Balance Entertainer, 5 paikkaa

Liikunnanohjaajana pääset suunnittelemaan ja vetämään omat ohjatut liikuntatuntisi, kuten jumppaa, vesijumppaa, spinningiä, pilatesta ja joogaa.

 

Sport Entertainer, 5 paikkaa

Järjestät muun muassa erilaisia joukkuepelejä hotellin asiakkaille, kuten jalkapalloa, koripalloa ja lentopalloa sekä muita aktiviteetteja.

 

Teeny Entertainer, 5 paikkaa

Ideoit ja toteutat ajanvietettä 12-15 –vuotiaille, kuten erilaisia joukkuepelejä, tietokonepelien peluuta ja mukavaa yhdessäoloa.

 

Children Entertainer, 5 paikkaa

Pidätkö lapsista? Tässä työssä tarjoat ajanvietettä hotellin pienimmille vieraille pelien ja leikkien muodossa.

 

 

Uudenmaan TE-toimiston  Eures-palvelut  tukena rekrytoinnissa

Zafiro Hotelsin Show & Entertainment Director Marnix Zwart kertoo hotellin hakevan työntekijöitä Suomesta, koska hotellilla on verkostossaan suomalaisia matkanjärjestäjiä. Tavoitteena on palvella asiakkaita näiden äidinkielellä. Zwart on käynyt Helsingissä haastattelemassa työnhakijoita ja rekrytoimassa jo useampaan kertaan. Kokemukset Suomesta tulevista työntekijöistä ovat olleet positiivisia.

”Suomalaiset työntekijät ovat hyvin koulutettuja ja hyväkäytöksisiä. Suomalaiset saattavat aluksi olla hieman varautuneempia kuin muut, mutta lämpenevät työhön tutustuessaan”, Zwart kiteyttää.

Zafiro Hotelsilla on nyt haku käynnissä esiintyjistä ja aktiviteettien vetäjistä. Tavoitteena tässä rekrytoinnissa on painottaa laatua. Työnhakijoiden toivotaan olevan sosiaalisia, energisiä, joustavia ja kielitaitoisia. Kaikista hakijoista valitaan haastatteluihin kutsuttavat ja haastattelut tehdään Uudenmaan TE-toimiston keskustan toimipisteessä Antinkadulla. Valituiksi tulleille lähetetään kattava tietopaketti, jossa kerrotaan esimerkiksi mitä ottaa mukaan ja mitä odottaa työltä. Työ ihmisten parissa on antoisaa mutta myös vaativaa. Esimerkiksi päivät saattavat olla tukalan kuumia ja työpäivät pitkiä. Työpaikkaan valittujen koulutus alkaa maaliskuun lopussa viiden tähden hotellissa ja koulutuksen jälkeen työntekijät matkustavat hotelleihinsa valmistautumaan sesongin alkua varten.

Uudenmaan TE-toimiston EURES-asiantuntija Tupu Kinnunen on ollut vastuussa Suomen päässä haun järjestämisestä. Zwart kehuu yhteistyötä Kinnusen kanssa sujuvaksi.

“Tupu saa minut aina tuntemaan oloni tervetulleeksi saapuessani Helsinkiin ja on varmistanut, että työntekijöidemme haku on saanut tarpeeksi huomiota”, Zwart toteaa.

”Tämä on ensimmäinen kerta, kun kilpailevat hotelliketjut tulevat hyvässä yhteishengessä yhdessä samana päivänä haastattelemaan Helsinkiin. Haku on yleensä kerran vuodessa, kun sesonkityöntekijöiden tarve ilmenee”, EURES-asiantuntija Tupu Kinnunen toteaa.

 

 

Ulkomaalaisilla rekrytoijilla on Suomesta positiivisia kokemuksia

”Ulkomaiset työnantajat rekrytoivat mielellään Suomesta, skandinaavit tunnetaan hyvinä työntekijöinä. Tarve hotelleilla on iso, ja he yhdistävät rekrytointikiertueeseensa myös muita maita. Suomesta hotellien edustajat jatkavat Ruotsiin”, Kinnunen kertoo.

Niin työnantajille kuin sesonkityöhön hakijoille on kätevää, että haastattelu järjestetään Helsingissä.

”Tähän työhön tarvitaan henkilökohtainen haastattelu, jossa hakijan persoona pääsee esille. Ja koska nyt haetaan työntekijöitä mm esiintymään hotelleilla, saattaa haastattelussa päästä näyttämään vaikka laulu- tai soittotaitoaan”, Kinnunen sanoo.

Sesonkityöntekijöiden rekrytointi Espanjaan on TE-toimistolta jokavuotinen voimanponnistus. Paikoista levitetään tietoa mahdollisimman laajalti myös sidosryhmille eri kanavissa ja rekrytointitapahtuma koordinoidaan huolellisesti.

”Kun edellinen sesonki päättyy, avaamme työnantajan kanssa keskustelun seuraavan sesongin tarpeista. Olen tehnyt Zwartin kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden ajan, joten yhteistyö on vaivatonta. Jokainen rekrytointi on omanlaisensa, esimerkiksi tässä haussa ei Espanjan EURES ole Suomessa mukana, mutta rekrytoinnista on vaihdettu tietoa jo hyvissä ajoin Espanjan Eures-kollegan kanssa”, Kinnunen sanoo.

Uudenmaan TE-toimisto/Eures vaihtaa tietoa työnantajien kanssa, mm. kuinka moni tuli haastatteluun paikalle, kuinka moni sai työpaikan ja moniko aloitti työn, eli rekrytoinnin tuloksia myös seurataan.

Työnantaja, jos tarvitset tietoa ja apua kansainvälisissä rekrytoinneissa, ota yhteyttä Uudenmaan TE-toimiston EURES-asiantuntijoihin. Heidät tavoittaa sähköpostitse osoitteesta:  [email protected] (koko maa) ja [email protected] (Uusimaa).

 

 

Teksti: Aino Hela

Uudenmaan TE-toimisto

www.te-palvelut.fi/uusimaa  |

Facebook: Uudenmaan TE-palvelut

Twitter: Uudenmaan TEpalvelut  ja EGR Uusimaa

 

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet