Matti Putkonen

Aatu hykertelisi

Aatu hykertelisi tyytyväisenä, jos olisi seuraamassa vihreää taloutta ajavien airuiden edesottamuksia niin Saksassa kuin muuallakin EU:ssa.

EU:n vihreiden puolueiden ajamassa ilmastopolitiikan propagandassa on aivan sama askelten kaiku kuin 1930-luvun Saksassa toteutetussa energiapolitiikassa. Silloinkin kieltäydyttiin käyttämästä edullista öljyä ja muuta energiaa. Kaikki piti tehdä itse ja kalliimmalla.

Ainoa oikea energiapolitiikka vie Saksan talouden ja tuotannon konkurssiin tunnetuin katastrofaalisin seurauksin. Historiasta ei ole otettu mitään oppia. Päinvastoin!

Vihreä valhe on kietonut pauloihinsa EU:n ja Suomenkin poliittisen eliitin. Maksumiehinä ovat tottakai veronmaksajat eli kotitaloudet ja teollisuus.

Vihreän talouden arvovalinnoilla karkotetaan teollisuustuotanto ja muut kansallisen terveydenhuollon sekä sosiaaliturvan maksajat Suomesta ja muista EU-maista ilmastosopimusten ulkopuolisiin maihin.

Tätä kautta teollisuutemme vihertää tulevaisuudessa. Muutaman vuoden päästä teollisuuslaitosten pihapiirit ovat aidosti vihreitä, kun duunarin saapas ei enää tallo rikkaruohoja laitosten aidatuilla sisäpihoilla.

30-luvun Saksassa valtaeliitti varmisti tiukalla ja rautaisella kontrollilla, että kansa noudatti päätöksiä. Niin aiotaan tehdä myös tämän päivän EU:ssa.

Maamme poliittinen eliitti on kehittämässä ”älykästä ja oikeudenmukaista” liikenteen valvontajärjestelmää.

Sen avulla valvotaan jokaisen kansalaisen auton liikkeitä nokkapellin alle asennetulla sirulla. Näillä tiedoilla lähetetään maksukuitit tienkäyttöverosta aina virheellisiin pysäköintisakkoihin saakka.

Ympäristöministeriössä on jo valmis suunnitelma, jossa jokaiselle kansalaiselle jaetaan henkilökohtaiset päästöoikeudet. Kun olet käyttänyt sinulle myönnetyt päästöoikeudet, niin sinun on anottava ja maksettava lisäoikeuksista, mikäli aiot vielä sen jälkeen ajella omalla autollasi.

Isoveli valvoo, kuten 30-luvun Saksassa, ja vihreä talous kukoistaa.

Matti Putkonen

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet