Matti Putkonen

Salainen fuusiosopimus?

Puheenjohtaja Paavo Arhinmäki vaihtoi Karl Marxin oppikirjan Pääoman puutarhakirjaan. Samalla hän heitti Vasemmistoliiton duunarisiiven näkyvimmän jäsenen Jyrki Yrttiahon ulos.

Kansanedustaja Jyrki Yrttiahon mukana Vasemmistoliitosta lähtevät tällä menolla loputkin perusduunarit. Mitä jää jäljelle? Radikaalit cityvihreät valtaavat puolueen.

Kaupungilla huhutaankin, että puheenjohtaja Paavo Arhinmäki on tehnyt salaisen kassakaappisopimuksen puheenjohtaja Ville Niinistön kanssa puolueiden fuusioitumisesta ennen seuraavia eduskuntavaaleja.

Tämä on aika uskottavaa.

Jos näin on, niin Yrttiahon tapaiset aatteelliset kommunistit ovat vain tiellä. Siksi tällaisista aatteellisista Vasemmistoliiton perustajajäsenistä on päästävä eroon tekemällä heistä vaikka edesmenneen KGB:n menettelyllä kansanvihollisia.

Puheenjohtaja Paavo Arhinmäelle on nostettava hattua. Oli ryhdikästä tulla vihdoinkin ulos viherkaapista ja lopettaa työväenpuolueena esiintyminen. Kansalaiset tietävät nyt, mitä Vasemmistoliitto todellisuudessa edustaa.

Samalla tuli julkinen näyttö suvaitsevaisuudesta.

Jos et ole samaa mieltä Arhinmäen kanssa, niin ei kun ”saunan taakse” poliittisesti teloitettavaksi.

Tosin kansanedustaja Jyrki Yrttiahon poliittisesta kuolemasta ilakointi on ennenaikaista. Kyllä Yrttiaho tulee löytämään itselleen uuden poliittisen kodin usean hänenlaisensa kanssa.

Juhannusvalkeat loimuavat jälleen kerran suomalaisten järvien rannoilla.

Suomi juhlii kesän keskihetkeä, yötöntä yötä. Voimme varmasti kaikki yhtyä Makkara klubin kantavan jäsenen Heikki ”Hese” Hyvärisen tokaisuun: ”Makkaran tirinä on viehättävämpi kesän ääni kuin hyttysen ininä.”

Hyvät kesän toivotukset kaikille lukijoille!

Matti Putkonen

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet