Herneitä ja lämmintä kättä

Mummovainaa varoitti minua aikoinaan maailman vaaroista sanomalla, että kahta ei pidä miehen koskaan kokeilla: mämmiä ja maksullisia naisia.

No, mämmiin en olisi koskenut kepilläkään. Inhosin sitä yhtä paljon kuin lipeäkalaa. Inhosin myös pinaattikeittoa, jota mummo pisti minulle suoraan suoneen, kun en suostunut sitä lusikalla suuhuni lapioimaan.

Maksullisista naisista en tiennyt mitään.

Isot pojat kertoivat, että he ovat tuhmia tyttöjä, jotka tarjoavat miehille maksua vastaan muutakin kuin lämmintä kättä.

En tietenkään tajunnut enkä kehdannut kysyä aiheen tarkempia yksityiskohtia sillä kotikasvatukseni oli melko ankara. Siinä korostettiin moraalia, hyviä käytöstapoja ja siveellistä elämänasennetta.

Kotikasvatuksen kurinalaisuuden huomasi esimerkiksi siitä, ettei pippeliä saanut kutsua pippeliksi vaan sitä piti kutsua nappulaksi.

Joku asiantuntija voisi ehkä selvittää, jäikö kotikasvatuksesta pysyviä traumoja.

Yksi arveluttava lääkärinlausunto minulla jo on. Kun aikoinaan ajoin pyörällä yhtä soittoa 160 kilometriä Sysmään päätyen paikallisen terveyskeskussairaalan vuodeosastolle, huusi tohtori kaikille julki diagnoosin: hyvä mies, te olette hullu!

Miksi tämä seksikauppa nyt yhtäkkiä tuli mieleeni? No siitä, että nyt taas puhutaan kovasti siitä, miten maksulliset naiset leviävät katukuvaan vääjäämättä kuin hirvikärpäset Suomen metsiin.

Puheissa on kovasti paheksuva sävy ja samalla meitä miehiä syyllistetään sormi ojossa siitä, että olemme vain vapaan markkinatalouden viattomia pelinappuloita kysynnän ja tarjonnan villissä viidakossa.

Takavuosina tuhmat tytöt päivystivät moottoriteiden levähdyspaikoilla sulassa sovussa herne- ja mansikkakauppiaiden kanssa. Se oli yrittäjyyttä jos mikä.

Tuhmat tytöt olivat – ja ovat edelleen – huippumyyjiä: vaikka ostaja saa mitä haluaa, jää tavara silti aina myyjälle.

Kommentit (8)

Kommentit

Joo... on se :-) Jäin kuitenkin kaipaamaan kolmatta mitä ei tule koskaan kokeilla: kansantanhuja - ja jos sen pitää alkuperäistekstin lailla tyylin vuoksi alkaa M-kirjaimella niin olkoon "maakuntamasurkka".

Jääräpää

Mm...mämmi on hyvää!
Vapaan markkinatalouden viattomat pelinappulat ovat siis suomennettuna viattomia pelipippeleitä? Taas, kuten aina, jäi logiikka puuttumaan. Idea oli mitä ilmeisimmin se, että seksin ostajia ei pidä tuomita, koska ovat vain viattomia... no viattomia pippeleitä? Missä päässä se miesten aivotoiminta oikein sijaitsee?

Emmää ymmärrä, mutta ei sen niin väliksikään.

Diipa daapa diipa daapa...

En. Tai no Amerikkalaisissa Ö-tason telkkasarjoissa sellaisesta vihjaillaan.
Epäilen, että marginaalinen "ongelma" on naisten seksinpuute. Todettu, historiallinen ja pitkäaikainen riesa on miehet, joilla alapää päättää mihin suuntaan elämä kulkee.

diipa daapa diipa daapa...

Satunnaisen herrasmiehen hauskuuden toinen puoli on luettavissa alla olevasta linkistä, joka ohjaa saman kustantajan nettijuttuun.

Satunnaisen h-miehen kirjoitus henkii naisen arvon väheksyntää, jonka hän naamio huumoriksi ja provokaatioksi. Nainen voi olla surullinen prostituoitu tien varrella ja se on satunnaisesta h-miehestä vallan hauskaa. Onko satunnainen h-mies ajatellut, että linkin uutisoinnissa kerrottujen tyttöjen eli lasten seksuaalinen hyväksikäyttö johtaa myöhemmin aikuisuudessa prostituutioon.

Asiasta on niin vankaa tietoa ympäri maailmaa. Itsensä ja omaan ruumiin kunnioittaminen hämärtyy ja varhainen seksualisoituminen ja hyväksikäyttö johtaa prostituutioon, ihmiskauppaan, huumeiden käyttöön ja rikollisuuteen.

Onko satunnaisella h-miehellä tyttäriä tai lapsen lapsia? Jos pidät prostituutiota noin hauskana, niin oletko kehoittanut lähimpiä naisiasi siihen?

Kun tämä kysymys on esitetty satunnaisille h-mieheille, niin he ovat raivostuneet ja naama punaisena puristaneet rystyset valkoisena nyrkkejä. Hauskuus ja huumori on loppunut siihen.

http://www.lansi-uusimaa.fi/artikkeli/97916-lohjalaismies-epailtyna-laaj...

Sovinisti