Anna Kontula

Puhdistus

Äärioikeiston aave kummittelee Euroopan yllä. Niin sanoessani en tarkoita väsähtäneitä perussuomalaisiamme, vaan keskenään verkostoituneita ryhmiä, joita yhdistää demokratian, nykytaiteen ja feminismin vastaisuus. Niiden tilalle halutaan kuria, järjestystä ja vahvoja johtajia.

Ranskan presidentinvaaleissa uusfasistisen Kansallisen rintaman Marine le Pen sai 18 prosenttia äänistä. Kreikassa juutalaisten joukkotuhon kieltävä Kultainen aamunkoitto -puolue nousi parlamenttiin seitsemän prosentin kannatuksella. Vaaleissa näkyvän suosion lisäksi äärioikeisto näyttäisi keränneen piilokannatusta strategisesti tärkeällä turvallisuussektorilla: kun vasta sulattelemme Saksan poliisin sympatioista väkivaltaisia oikeistoryhmiä kohtaan, tulee tieto, että puolet Kreikan poliiseista äänesti Aamunkoittoa.

Äärioikeisto tekee selvän eron meihin ja muihin. Meitä ovat oman kansan tai rodun oikeaoppiset heteroedustajat. Toisia ovat kaikkien muiden uskontojen, ideologioiden, etnisten ryhmien tai kansallisuuksien edustajat.

Erityisen toisia ovat romanit ja joskus myös juutalaiset, paitsi Israelin juutalaiset, jotka sentään käyvät sotaa islamia vastaan.

Äärioikeisto ei välitä viestiään valtamedian kautta, ja siksi sen menestys on jäänyt pitkään huomiotta. Sen tärkein kenttä on internet, jonka kotisivujen, foorumien, nettikauppojen ja harrastepalstojen verkostoissa on mahdollista elää eristyksissä muusta yhteiskunnasta.

Hälytyskellojen pitäisi soida jo silloin, kun jossain on syntymässä äärioikeistolle hedelmällinen kasvualusta. Ei äärioikeisto ole vain joku maastohousuinen nuorukainen, joka kännipäissään teettää itselleen natsitatuoinnin.

Jos demokratiaan sitoutuneen politiikan piiristä ei nouse uskottavia vaihtoehtoja, syntyy tilaa äärioikeistolle.”

Äärioikeistoa on sellainen yhteiskunnallinen ilmapiiri, joka vaalii keskuudessaan pelkoa. Esimerkiksi talouden laskusuhdanteissa on yleistä, että aivan tavalliset ihmiset alkavat kaivata vahvoja johtajia ja kokea erilaisuuden uhkaavana. Jos demokratiaan sitoutuneen politiikan piiristä ei nouse uskottavia vaihtoehtoja, syntyy tilaa äärioikeistolle.

Vaikutusvaltainen äärioikeisto tuntuu Suomesta käsin kaukaiselta, ja sitä se onneksi vielä onkin. Niin syrjässä emme kuitenkaan ole, että meillä olisi varaa olla kiinnostumatta.

Unkarissa äärioikeiston nousu hallitukseen on jo käynnistänyt vasemmistolaisten, julkihomojen, maahanmuuttajataustaisten tai yleensä liberaalien toimijoiden puhdistukset mediasta ja kulttuurilaitoksista.

Anna Kontula

Kommentit (56)

Kommentit

Onko joku suurempikin ihme

Onko joku suurempikin ihme että valkoiset eurooppalaiset jotka joutuvat päivittäin nielemään loputonta syyllistämistä siitä ettei monikulttuuria, homoutta, sekä feminismiä ole koskaan tarpeeksi, äänestävät puolueita jotka haluavat palauttaa järjestyksen tähän nykyiseen järjettömyyteen ja pahoinvointiin. Missään ei muisteta mainita sitä että vasemmistolaisuus ja feminismi ovat myös viha-aatteita. Niiden tunnuksissa esiintyy monesti nyrkinkuva ja koko niiden ideologia perustuu nimenomaan katkeruudesta ja kateudesta kumpuavaan vihaan ja kostonhimoon. Onko siis jotenkin ihmeellistä että valkoiset heterot, jotka ovat kuitenkin se työtätekevä ja veroja maksava enemmistö, eivät äänestä tahoja jotka tietoisesti toimivat heitä vastaan? Miksi on väärin että valkoinen työtätekevä hetero äänestää oman turvallisuutensa puolesta, oman kuolemansa sijaan? Miksi itsetuhoisuus on hyve?

Onneksi nimimerkin 'jotain

Onneksi nimimerkin 'jotain tolkkua propagandaan' kaltaisia 'valkoisia heteroita' on pieni vähemmistö. Useimmat sentään osaavat ajatella vähän sivistyneemmin ja kuin ko nimimerkki. Valitettavaa tietysti on, että myös 'valkoisia' ihmisiä syrjäytyy ja siirtyy ääriliikkeiden pariin. Ne tosin eivät ole samoja ääriliikkeitä joihin 'muunväriset' syrjäytyvät ihmiset siirtyvät. Eivät silti yhtään vaarattomampia, sanoisinpa jopa vaarallisempiakin monessa suhteessa. Näiden ääriliikkeiden tempauksissa ja tavoitteissa ei juuri ole eroja ole tavallisten kansalaisten kannalta. Näiden 'valkoisten' kanta-asukkaiden lähtökohdat hyvään elämään on sentään huikeasti parempia, eikä näiden ongelmat useinkaan ole taloudellisia. Pääsyy on useinmiten heikko itsetunto ja sivistykselliset ja muiden henkisten ominaisuuksien kehitymättömyys ja vajaus. Usein johtuu vielä tietämättömyydestä kun olemassaolevaa tietoakin uskotaan valikoivasti oman kehittymättömän maailmankuvan kriteereillä. Tämän vuoksi nämä 'valkoisten ' ääriliikkeet ovat oikeastaan vaarallisempia. Näiden ihmisten saattaaminen takaisin normaaliin yhteiskuntaan ei ole helppoa.

Äskeisessä ei taida olla

Äskeisessä ei taida olla paljonkaan tolkkua. Mitähän epäjärjestystä tai vaaraa ovat aiheuttaneet nämä maahanmuuttajat enemmän kuin nämä erinomaiset valkoiset heterot? Ei nyt tarvitse ajatella kuin viime viikon tapahtumia.

Jos demokratiaan sitoutuneen

Jos demokratiaan sitoutuneen politiikan piiristä ei nouse uskottavia vaihtoehtoja, syntyy tilaa äärivasemmistolle.

Professori Jyrki Virolainen

Professori Jyrki Virolainen blogissaan 28. 7. 2011 kun norjalainen Breivik oli räjäyttänyt lannoitteista tehdyt "maahanmuuttokriittiset" pomminsa: "Merkille pantavaa on myös se vastahakoinen tapa, jolla Jussi Halla-aho suhtautui tuoreeltaan sisäministeri Päivi Räsäsen eilen esille ottamaan Euroopan laajuisen kemikaalirekisterin perustamiseen ja lannoitteissa käytettävän ammoniumnitraatin oston luvanvaraisuuteen. [...] kummalliselta vaikuttaa, että valiokunnan puheenjohtaja [Halla-aho] on valmis tyrmäämään ministerin sanotun ehdotuksen suoralta kädeltä." Kemikaalirekisterin perustamisen jälkeen ammoniumnitraatti olisi edelleen maatalouden harjoittajien laillisesti ostettavissa. Joten Jussi Halla-aho halusi varmistaa pommien rakennusmateriaaliksi soveltuvan aineen saatavuuden myös maatalouden ulkopuolisiin tarkoituksiin. Jussi Halla-aho kuuluu maan alla toimivan militaristisen natsijärjestö Suomen Sisun johtajiin.

Ääri oikeisto tai ääri

Ääri oikeisto tai ääri vasemmisto molemmat erittäin tuomittavia.Keskitie aina paras.

Anna Kontula, Valitettavasti

Anna Kontula, Valitettavasti sinulla taitaa olla varsin huono historian tuntemus ja kirjoituksesi sisältää rasismia. Juutalaisiin kohdistuneen holokaustin kieltäminen ei ole rikos, vaan tosiasian tunnustamista. Aloitappa toisen maailmansodan todellisen historian opiskelu vaikka tuolta. http://vilaurio.blogspot.fi/2008/01/holokausti-on-huijaus-i.html " ... paitsi Israelin juutalaiset, jotka sentään käyvät sotaa islamia vastaan..." Miksi pitäisi käydä sotaa Islamia vastaan ?

Tämmöisiä kun lukee niin

Tämmöisiä kun lukee niin tulee mieleen, että a) onkohan koululaitoksemme ansainnut Pisa-tunnustuksensa, b) onko kyseessä järjestelmällisesti yleissivistystä ja historiantuntemusta vastustava henkilö vai c) kirjoittako tyyppi totuuden puolesta kieli poskella? Ehkä hän kuvittelee kuin entiset "pyhiin" kirjoituksiin uskovat, että kaiki kirjoitettu on totta. Ehkä hänen kannattaisi totuuden puolesta perehtyä valokuviin, joissa näytetään keskitysleirien ruumiskasat välittömästi länsiliittouman maihinnousun jälkeen. Se oli aikaa, jolloin vinksahtaneiden saatavilla ei ollut internetin sivunvalmistus- eikä kuvankäsittelyohjelmia.

Joo ja veikkaan, että Anna

Joo ja veikkaan, että Anna kieltää nimenomaan sen oikean joukkotuhon eli saksalaisten joukkotuhonnan. No kyllähän juutalaisiakin kuoli leireillä ja getoissa tauteihon n. 100 000 - 200 000. Ja saksalaispoliisilla nyt ei mitään sympatioita ole äärioikeistoa kohtaan. Euroopan äärioikeisto muutenkin on poliisin tapaan Isrelin diggaaja. Ikävää, että selvä valehtelu Saksan terrorisolusta menee läpi ja tässä ajetaan poliisivaltiota muka hyvän asian puolesta valtamafian kanssa. Mutta mitäpä suuurpääoman l1800-luvulla luoman vasemmistouskonnon tiukkapipoisimmalta edustajalta voi odottaa, kuin idioottimaista valtaeliitin pönkittämistä?

On huolestuttavaa, että joku

On huolestuttavaa, että joku Olavi Koskela - Porista käsin operoiva suomalaisasiamies, joka haluaisi myös olla Suomen valtionsiittäjä, äärihullu saa Ylellä puheaikaa! Natsit ovat tätä päivää! Identiteetittömät, heitteille jätetyt lapset ovat otollista riistaa näille ääriryhmille ja kansankiihottajille. Huono-osaisuus tuottaa Koskelan tapaisia mielipuolia. Äärimmäisen vaarallista on tuloerojen yhä kiihtyvä kasvu, jolle ei näytä rajaa vastaan tulevan!!

Koskela nyt on säälittävä

Koskela nyt on säälittävä pupujussi, lähinnä heikkotasoista viihdettä. Sääliksi käy niin paljon ettei kehtaa edes nauraa.

Koskela on pelle ja saa siksi

Koskela on pelle ja saa siksi puheaikaa, että kaikki tietynlainenajattelu ja paljon muutakin voitaisiin leimata tuollaiseksi hörhöilyksi. Meitä holhotaan ja lähes kaikki mediassa on tuollaista suunniteltua ja hiottua lavastusta.

Hohhoijaa ja sisso! Mitä on

Hohhoijaa ja sisso! Mitä on tapahtunut keskustelupalstalle? Siuntioko vei voimat? Sensuuri iski, palstan taholta? Mitä merkitystä tällaisella nykyisin? Onko liian pieni paikkakunta runsaan keskustelun kannalta? Tötsiä kehiin!

Mitä tarkoitat? Saithan

Mitä tarkoitat? Saithan sinäkin mielipiteettömän kommenttisi julki! Esitä ajatuksia ja mielipiteitä, joihin muut voivat ottaa osaa ja kertoa oman kantansa.

"Äärioikeisto tekee selvän

"Äärioikeisto tekee selvän eron meihin ja muihin. Meitä ovat oman kansan tai rodun **oikeaoppiset heteroedustajat**. " Eivätkö Adolf Hitler, SA (Sturmabteilung) ja Natsipuolue olleetkaan äärioikeistolaisia? Ernst Röhm (ks. Wikipedia/Ernst Röhm (englanniksi)) oli Hitlerin läheinen liittolainen Natsipuolueessa ja SA:n (Natsipuolueen alkuperäinen puolisotilaallinen organisaatio, ks. Wikipedia/Sturmabteilung (englanniksi)) johtaja 1930 -luvun alkupuolella. - Röhm oli myös homoseksuaalinen. SA:n johdossa oli muitakin homosseksuaalisisia, kuten SA:n varajohtaja Edmund Heines (ks. Wikipedia/Ernst Röhm/SA leader ja Wikipedia/Edmund Heines). Välirikko Hitlerin ja Röhmin kesken syntyi näin: - SA:n jäsenten pääosa oli työttömiä ja rivityöläisiä. He halusivat, että kapitalistien omaisuus kansallissosialistetaan. Röhm kannatti tätä julkisesti ja arvosteli Hitleriä, koska Hitler oli haluton toimimaan kapitalisteja vastaan. - Röhm halusi, että SA korvaa Saksan armeijan. Armeijan upseeristo vastusti tätä kiivaasti. Hitler tarvitsi koulutettuja upseereja Saksan armeijaan ja armeijan johdon tukea, jotta Hindenburg tekisi Hitleristä seuraajansa Saksan presidenttinä. Niinpä Hitler lupasi armeijan johdolle, että SA:n kokoa pienennetään huomattavasti, ja hän vaimentaa Röhmin kunnianhimoiset tavoitteet. Usea natsijohtaja alkoi pelätä Röhmin vallanhalua. Preussin pääministeri Herman Göhring, propagandaministeri Joseph Göbbels ja SS:n johtaja Heinrich Himmler alkoivat vastustaa Röhmiä. Himmler, Heydrich (SS -kenraali, Saksan turvallisuusorganisaatioitten (mm. Gestapo ja Kripo) johtaja) ja Göring käänsivät Röhmin julkisen Hitlerin arvostelun väitteeksi, että Röhm halusi syrjäyttää Hitlerin. Himmler ja Heydrich teettivät asiakirjoja, joitten mukaan Ranska oli maksanut 12 miljoonaa markkaa Röhmille, jotta Hitler syrjäytettäisiin. Tämän jälkeen Hitler päätti toimia. Tappolistalle kerättiin ihmisiä SA:n sisäpuolelta ja ulkopuolelta. Pitkien puukkojen yönä tehtiin pidätykset ja samalla tai vähän myöhemmin teloittiin tappolistan ihmiset. Tapahtuman jälkeen Hitler väitti julkisesti, että Röhm ja kenraali Kurt von Schleicher juonittelivat yhdessä Ranskan kanssa Saksan johdon kukistamiseksi. - Samalla Hitler paljasti julkisesti, että Röhm oli homoseksuaalinen.

Eikö muka Hitler ollut

Eikö muka Hitler ollut homoseksuaali, tai ainakin bi-sellainen. Niinkuin lie ollut eräs meidänkin marsalkkamme... Mitäs siitä, sukupuolinen suuntautuminen ei ole ongelma, vaan siihen suhtautuminen!! Hitler, joka itse oli kaiken todennäköisyyden mukaan muuta kuin "normaali", halusi tehdä puhtaan ja kaikista poikkeuksista karsitun RODUN! Mikä ristiriita!! Sama ristiriita jatkuu, perusuomalaiset pitävät täällä siitä huolen.

Hitler oli pirunriivaama

Hitler oli pirunriivaama hullu! Mutta älä sinä Mannerheimia mene mollaamaan, hän oli Suomen sodanjohdolle erittäin tärkeä ja loistava johtaja. Ei kaikkea mitä viime sodissamme tapahtui voi Marsalkkaamme syyttää, hän toppuutteli, kun herrat kävivät kuumina ja tekivät Suur-Suomea! Ja tämä, että Mannerheim olisi ollut homo on pelkkää homojen ja lespojen probagandaa!! Isoisäni tunsi Mannerheimin olivat samoissa joukoissa nuorina upseereina ja tulikastekin tuli Japanissa samassa taistelussa. Joten älä usko mitä homot ja lepakot tänäpäivänä syöttävät röyhkeästi ihmisille!!!

Onpas ihan uskomattoman

Onpas ihan uskomattoman vallatonta lottuuttelua tässä keskustelussa :) Vai että isoisä ja Mannerheim Japanissa, hmm...

Röhm ja SA:n johto nimenomaan

Röhm ja SA:n johto nimenomaan aikoivat ihan oikeasti tehdä vallankaappauksen ja syrjäyttää Hitlerin ja tämä oli estettävä viime hetkellä. Tämä halutaan unohtaa, koska Hitleriä pitää päästä solvaamaan ja panettelemaan. Hitler edusti myöskin pohjimmiltaan enemmän kansallista kuin rodullista ajattelua. Hitler ei ollut seksuaalisesti poikkeava eikä Mannerheiminkään pervoutta ole todistanut ainakan minulle kukaan.

Historia on niinkuin se

Historia on niinkuin se kulloinkin kirjoitetaan! Jokaisen historian kirjoittajan vaikuttimet ovat luettavissa. Kukaan ei ole koskaan ABSOLUUTTISEN oikeassa!! Suomenkin sodista on yhtä monta versiota kuin on kirjoittajaa, en luota kehenkään! Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: Marski on naismainen poseeratessaan!! Eikä tuo tyyppi ollut edes suomalainen, miksi jotkut suomihullut äijät häntä rakastavat? Olisiko homofilaa???

Tämä Kreikan kultainen

Tämä Kreikan kultainen aamunkoitto puolueen voitto on todella pelottava asia. Mistä se on noussut? Kansalaisten pahoinvoinnista, kansa taas uskoo hitlereitä! Samoin oli aika Saksassa, kun hitler pääsi valtaan. Siksi Suomen kansan olisi oltava valppaita ja aikaa seuraavia, ettei tällaiset "aamunkoitot" pääse täällä valtaan. Kaikki ääri aineistot olivatpa ne oikealta tai vasemmalta ovat aina vaarallisia. Tämmöisiä aineksia ei saa päästää valtaan, eikä "antaa pirulle pikkusormeaan, koska se vie koko käden"!!

Päivällä kuulin radiosta

Päivällä kuulin radiosta jonkun suomalaisen toimittajan selostusta Ateenasta, että noin 30v. ihmiset siellä istuskelevat ulkona koirineen, jotta olisivat pois pahemmista ajatuksista. Itsemurhia kuulema näkyy katukuvassa!! Auton pesijäksi oli oli ollut 500 hakijaa!! Työpaikka siellä on LOTTOVOITTO!! JÄRKYTTÄVÄÄ!!!

Kaiken takana on ihmisen

Kaiken takana on ihmisen pohjaton ahneus ja riistokapitalismi! Jos ihmiset olisivat tyytyneet suhteelliseen tasajakoon olemassa olevien luonnonvarojen, työn ja tuottavuuden suhteen, köyhyyttä ei olisi. Yltiöpäistä rikkauttakaan ei ehkä olisi, mutta pitäsikö sitä ollakaan? Mitä kukaan tekee 68974532109000000 miljardilla??

Köyhyyttä on aina ollut ja

Köyhyyttä on aina ollut ja tulee myös olemaan.Mutta sellainen yltäkylläisyys mitä Suomessa on nyt, ei ole myöskään ollut aikasemmin kaikki saavat ruokaa ja jonkunlaista avustusta jos ei muuta niin verovähennys muodossa ja meillä on ruokaa ruokajonoissa kukaan ei jää ilman.Suomessa voi jopa olla elämäntapa työtön ja silti pärjää.Kansanvälisesti nähtynä Suomi on lottovoittajien maa.

Lottovoittajien maasta en

Lottovoittajien maasta en puhuisi!! Jos täällä aineellista hyvää onkin, henkinen hätä on sitä suurempi!! Joukkosurmat, perhesurmat, katuväkivalta, kotiväkivalta, alkoholi, huumeet, lääkkeet, masennus, mielenterveysongelmat ovat myös asukaslukuun suhteutettuna kansainvälistä kärkeä!! Yksinäisyys on eräs kansantauti ja siitähän sitten johtuukin monta ongelmaa. Tiedän omakohtaisesti mistä puhun. Mieluummin eläisin vähemmä roinan ja niukemman kuluttamisen kulttuurissa, jossa vallitsisi toisten huomioon ottaminen ja lämmin yhteisöllisyys. Suomi on kylmä paikka niin ilmastollisesti kuin henkisestikin - täällä on suorastaan JÄÄTÄVÄ ilmapiiri!! Kaverille ei jätetä-meininki!!

Yltäkylläisyyden keskellä

Yltäkylläisyyden keskellä paha olo tulee siitä, että kaikki on OSTETTAVISSA. Henkiseen hyvinvointiin tarvitaan rahaa, ystävätkin ovat ostettavissa. Kaikki on kaupan. Täällä ei saa muuta kuin hengitysilman vielä toistaiseksi ilman euroja! Ei köyhällä työttömällä, ihmisellä, jolla ei ole yhteiskunnallista statusta, ei sellaisella ole ystäviä/ystävää!! Jos et nuori, kaunis, rikas, tai hyvässä asemassa, saat takuulla olla yksin, kuka nyt sellaista TARVITSISI, jolla ei ole mitään noista? Itse olen ollut pari vuotta ilman puheaikaa, sillä en tarvitse sitä kun ei ole ketään, jolle soittaa. Toisaalta ei olisi juuri varaakaan pitää puhelinkontakteja yllä! Lapset soittavat mulle päin ja siinä se puheyhteys ihmisiin sitten onkin. Tavara ja raha ovat täysin toisarvoisia tämän elämän tarkoituksettomuuden ja tyhjyyden keskellä. Täällä päin Suomea on turhaa yrittää saada kontaktia ihmisiin. Olen jo kauan sitten lopettanut kaikki yritykset! Pahoinvointi on jokapäiväinen tuttu ja se on aistittavissa koko yhteiskunnassa. Olemme sairastuneet aineelliseen yltäkylläisyyteen, pohjattomaan ahneuteen ja samalla olemme köyhtyneet sosiaalisesti, sekä henkisesti ja olemme ajautuneet itsemurhan partaalle!

Puhut kyllä asiaa, suomi on

Puhut kyllä asiaa, suomi on kylmien ihmisten maa, jos yleisellä paikalla alat keskustelun vieressäsi olevan kanssa, niin useimmiten katsotaan typerä ilme naamalla vastaamatta mitään ja hiljaa luikitaan piiloon. Olen kova keskustelemaan ja en itse viisveisaa tällaisista ihmisistä, mutta arempi ei enään toiste uskalla aloittaa keskustelua vieraan kanssa. Perheinäkin suurin osa ei osaa yhteishenkeä -eloa, puhumattakaan omien vanhempien hoitamisesta, suvut kyräilee keskenänsä, sisaret ovat kateellisia toisilleen, naapurikin saa elää, kunhan pysyy hiljaa sisällä eikä näytä naamaansa pihalla, kerrostalosta nyt puhumattakaan, siellähän ei saa käydä suihkussa ja wc:kin jättää mieluimmin vetämättä! Ei tarvitse ihmetellä miksi täällä on, sitten paha olla heikomman ihmisen, röyhkeät kyllä porskuttaa muiden yli välittämättä kenestäkään muusta kuin itsestään. Tämä kaikki näkyy joka alalla, niin kouluissa, kuin työpaikoilla tai vapaa-ajalla!

Miksi kiertelemään ja

Miksi kiertelemään ja kaartelemaan kun totuus on kaikille selvä. Äärioikeistona esittäytyvä laumasieluhenki on pelkkä ääriliikehdinnän lieveilmiö ja syytön sellainen. Ihmisluonnossa vain kytee tälläinen perusvika, sulkeutuva tapa reagoida ahdistavaan kehitykseen. Totuus on, että kaikkien ongelmien yhteinen nimittäjä on suurpääoma. Suurten pääomien omistajat pitää vapauttaa omistuksistaan ja tulouttaa kaikki kansalle. Tasapuolisuuden nimissä pienempienkin pääomien omistajia tulee kohdella samoin. Kaikesta yhteistä.

Vasuri Kontula vauhdissa

Vasuri Kontula vauhdissa taas. Mitä vasurit osaavat muuta kuin istua äärioikeistopuolueitten RKP:n ja kokoomuksen kanssa hallituksessa, sekä antavat kaiken periksi mitä kokoomus sekoomus vaatii, ainoastaan ja vain siksi, kun suurisuu sanansa moneen kertaan syönyt Arhinmäki ei voinut vastustaa ministeri pestiä, siinä samassa pyllisti äänestäjilleen. Vasurien käsitys on, että Suomessa on runsaudensarvi kyllä täältä pesee, eli rajat apposen auki, kaikki tänne vaan elätettäväksi, kiristetään suomipojan-tytön vöitä lisää. Silitetään päätä ja annetaan terapiaa, kun tänne tulijat ovat raiskauslistoilla 50% tekevät raiskauksista, raukkamaisesti hyökkäävät suomalaisen nuorten yksin liikkuvien miesten kimppuun terä-asein, ei kiitos, minä olen pakolais-mamukriittinen. Ne jotka tekevät työtä ja noudattavat Suomen lakia, ei mitään paahaa sanottavaa heistä, mutta muita 65%, joita joudumme elättämään , olen kriittinen.

Perusuomalaiset eivät

Perusuomalaiset eivät suostuneet ottamaan hallitusvastuuta kaikesta paijjauksesta ja ylihoukuttelusta huolimatta!! Syy: Vennamolaiset katosivat kartalta olessaan hallituksessa ja sama olisi ollut persujen kohtalo takuuvarmasti. Niin se on kyllä nytkin! Persujen on ihan turha tulla osoittelemaan muita sormella ennenkuin ovat itse TEHNEET JOTAIN TODELLISTA, eivätkä vain soittaneet suutaan lämpimikseen!!! Eiväthän ne ole saaneet MITÄÄN aikaan; ainoastaan oikeusjuttuja, turhia otsikoita ja ovat vieneet eduskunnan kallista aikaa sotkuillaan, rasistisilla kommenteillaan ja TÖRTTÖILLYILLÄÄN! Tätä ei ole vasemmistossa tapahtunut ja Arhinmäki on varteen otettava tulevaisuuden lupaus poliitikkona.

Perusuomalaiset eivät

Perusuomalaiset eivät suostuneet ottamaan hallitusvastuuta kaikesta paijjauksesta ja ylihoukuttelusta huolimatta!! Syy: Vennamolaiset katosivat kartalta olessaan hallituksessa ja sama olisi ollut persujen kohtalo takuuvarmasti. Niin se on kyllä nytkin! Persujen on ihan turha tulla osoittelemaan muita sormella ennenkuin ovat itse TEHNEET JOTAIN TODELLISTA, eivätkä vain soittaneet suutaan lämpimikseen!!! Eiväthän ne ole saaneet MITÄÄN aikaan; ainoastaan oikeusjuttuja, turhia otsikoita ja ovat vieneet eduskunnan kallista aikaa sotkuillaan, rasistisilla kommenteillaan ja TÖRTTÖILLYILLÄÄN! Tätä ei ole vasemmistossa tapahtunut ja Arhinmäki on varteen otettava tulevaisuuden lupaus poliitikkona.

Vai ei! Vassareilla maailman

Vai ei! Vassareilla maailman välkyin liikenneministeri. Ei ymmärrä liikenteestä tuon taivaallista, kun ei itsellään ole edes ajokorttia. Suhaa taksilla eniten, kuin kukaan muu, vaikka siitä vielä väliä, mutta kun eukko odotuttaa itseään tunnin ja taksimittari raksuttaa, tätä ei minun oikeustajuni enään hyväksy. Normaalisti taksi lähetetän pois ja tilataan paikalle, kun tarvitaan! Ja ne kaikki muut viisaat ehdotukset, lue lehtiä. Arhinmäki taas eri lukunsa sen törttöilyt eivät tälle palstalle edes mahdu!

En ole mikään Kyllönen-fani,

En ole mikään Kyllönen-fani, mutta sen sanon, että jos hakkaraisten, halla-ahojen ja muiden persujen mokailut listattaisi, niistä taitaisi kertyä romaani!! Tietysti kauneus on katsojan silmässä eli kuka mitäkin mokana ja törttöilynä pitää, riippuu puoluekannasta, joten tämä on hedelmätöntä kommentointia. Halla-ahon on kuitenkin nyt JUURI TÄNÄÄN tuomittu Korkeimmassa oikeudessa, joten kai sekin nyt jotain kertoo perussuomalaisista!! Vai onko sinun suosimasi patriarkaalinen SUOMALAINEN oikeusjärjestelmä täysin mätä? HÄH? Minusta se on aika mätä, mutta ei nyt juuri tässä kohtaa.

Mitä tarkoitat minun

Mitä tarkoitat minun suosimastani patriarkaalisesta suomalaisesta oikeusjärjestelmästä ? Ja missä olen kertonut sinulle suosivani jotain täysin mätää?? Ethän edes tiedä puoluekantaani? Ainoastaan ilmoitin, etten ole persu! Johtopäätöksesi on aivan hakoteillä!

En minäkään mikään persu ole,

En minäkään mikään persu ole, mutta rehellisesti sanottuna missä on puolue, jossa ei olisi koskaan ollut keitään oikeudessa tuomittuja??? Niitä on kaikissa puolueissa joku tai joitakin jotka olleet oikeudessa ja saaneet tuomion! Rötösherroja ja rötösnaisia löytyy joka puolueesta!

Uskallan sanoa näin lonkalta,

Uskallan sanoa näin lonkalta, että Vihreistä saat niitä hakemalla hakea. Jos muuten kouhottaisit vähemmän vastauksissasi niin joku voisi ottaa ne tosissaan.

Googleta vihreät

Googleta vihreät pedofiilit.Kyllä löytyy.

Kun puolueeseen tulee

Kun puolueeseen tulee runsaasti uusia kansanedustajia - erityisesti näin käy ison vaalivoiton yhteydessä - mukaan tulee myös sellaisia, joita ei olisi pitänyt valita eduskuntaan. Mutta huolestuttavampaa on, että äänestäjät valitsevat eduskuntaan konkaripoliitikkoja, joitten töppäilyjä ja rikoksia on käsitelty julkisuudessa. Tuollaisesta konkaripoliitikosta on esimerkkinä mm. Ilkka Kanerva (ks. Wikipedia/Ilkka Kanerva tai googlaa lehtijuttuja). Kanervalla oli 60 -vuotispäiväjuhla 28. tammikuuta 2008. - Pian sen jälkeen lehdet kirjoittelivat, kuinka kallis ja loistelias se oli. Myös kirjoitettiin, että Nova Kiinteistökehitys rahoitti Kanervan syntymäpäiväjuhlia 17 000 eurolla. Tässä vaiheessa huolestuneet kansalaiset alkoivat ihmetellä, onko kansanedustajilla norsunmentävä aukko lahjuslaeissa. Poliisi alkoi tutkia asiaa. - Kanervan epäiltiin saaneen Varsinais - Suomen liiton johdossa kymmeniä tuhansia euroja, jotta rahalahjoittajat olisivat saaneet edullisia päätöksiä. Tästä nousi pitkäaikainen mediakohu. - Mutta siitä huolimatta Kanerva sai jatkokauden kansanedustajana kevään 2011 eduskuntavaaleissa. Kanerva saikin tuomion: "Helsingin käräjäoikeus on tuominnut kansanedustaja, entisen ministerin Ilkka Kanervan (kok.) törkeästä lahjuksen ottamisesta sekä virkavelvollisuuden rikkomisesta vuoden ja kolmen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen." (Ylen uutinen 18.4.2012, http://yle.fi/uutiset/ilkka_kanervalle_ehdollinen_vankeustuomio_lahjuksen_ottamisesta/3413579)

Nyt tuli taas uutisaiheisiin,

Nyt tuli taas uutisaiheisiin, miten julkisesti häpäistään sellaista, mitä Suomen uskonnonvapauslain mukaisesti järjestäytyneet islamilaiset järjestöt pitävät pyhänä. Tässä on ongelmana, että muslimimaailman sisällä on ristiriitaisia käsityksiä siitä, minkä pitäisi olla pyhää muslimeille. Tämä on johtanut yhteentörmäyksiin ja yhteenottoihin. (Ks. Wikipedia/Wahhabi): Wahhabilaisuuden mukaan idolatriaa on pyhimyskultit sekä vierailut haudoilla ja hautarakennuksilla, kun kyseessä ovat islamin merkkihenkilöt. - Toisaalta tuollainen wahhabilaisuuden vastustama käytös on monen muslimilahkon mielestä oikeaoppista ja tavoiteltavaa käytöstä. Wahhabilaisen näkökulman mukainen puhdasoppisuus on johtanut yhteentörmäyksiin monen muun islamin lahkon kanssa, ja wahhabilaisuus on saanut paheksuntaa monelta islamin lahkolta. Tässä esimerkkejä (Wikipedia/Wahhabi/Criticism by other Muslims): "In 1801 and 1802, the Saudi Wahhabis under Abdul Aziz ibn Muhammad ibn Saud attacked and captured the holy Muslim cities of Karbala and Najaf in Iraq, massacred parts of the Muslim population and destroyed the tombs of Husayn ibn Ali, the grandson of Muhammad, and son of Ali (Ali bin Abu Talib), the son-in-law of Muhammad. (see: Saudi sponsorship mentioned previously) In 1803 and 1804 the Saudis captured Makkah and Medina and destroyed historical monuments and various holy Muslim sites and shrines, such as the shrine built over the tomb of Fatimah, the daughter of Muhammad, and even intended to destroy the grave of Muhammad himself as idolatrous. In 1998 the Saudis bulldozed and poured gasoline over the grave of Aminah bint Wahb, the mother of Muhammad, causing resentment throughout the Muslim World"

Mutta se on varma että

Mutta se on varma että yhteiskunta voi muuttua henkisesti paremmin jos me itse vaikutamme siihen, koska kukaan ei voi pyöriä pitkin katuja kysymässä että voitko huonosti.Suomalainen mielenlaatu on erittäin masentava, sana positiivuus on pahasti hukkassa.Onkohan kansakuntamme hyvinvoinissa vielä liian nuori että ihminen ei voi iloita pienistä asioista ja pistää liian suuret vaatimukset itselleen mihin sitten ei voi yltää.

Kontula wrote: "Äärioikeisto

Kontula wrote: "Äärioikeisto ei välitä viestiään valtamedian kautta, ja siksi sen menestys on jäänyt pitkään huomiotta. Sen tärkein kenttä on internet, jonka kotisivujen, foorumien, nettikauppojen ja harrastepalstojen verkostoissa on mahdollista elää eristyksissä muusta yhteiskunnasta." Tuo on totta, ja myös se on totta, että normityypit eivät ao. foorumeilla viihdy. Normi-ihmisille riittää normaalisuoritukset, sillä elämä on lahja, joka kannattaa käyttää siitä nauttimiseen, puuhasteluun, työn tekemiseen, toisen ihmisen rakastamiseen ja rakkauden vastaanottamiseen, perheen perustamiseen ja kodin rakentamiseen. Kontulan mainitsemilla sivuilla seilaavat ja niitä valmistavat tämän(kin) maan syrjäytyneet ressukat. Saastaansa valuttaessaan he saavat edes hetken tyydytyksen: uskalsinpas sanoa. He elävät oman vihansa kuplassa eivätkä ymmärrä kuplamaailmansa ahtautta, eivätkä liioin järjestäytyneen, demokraattisen yhteiskunnan hyviä puolia.

Olet äärettömän katkera

Olet äärettömän katkera ihminen. Kerrot kaiken aikaa vain ja ainostaan isestäsi, aliarvioimalla muita kirjottajia. Huomaamattasi paljastelet itsestäsi peittelemällä sen muiden kommentoijien aliarvostelemisella. Olet huomaamattasi paljastanut, ettet asu Espoossa, inhoatko asuinkuntaasi halveksimalla siellä asuvia ihmisiä, joihin itsekin kuulut! Tämän viimeisen kommentin loppuosa kertookin, sitten ihan kaiken! Toivotan sinulle kaunista kesää ja eheytymistä!

Sag mir wo die Blumen sind

Sag mir wo die Blumen sind niin minä sanon Sinulle, että tässä aihepiirissä ei persoonallani ole mitään tekemistä. En asu Espoossa, ja asuinkuntani ynnä kaupunginosani olen näpytellyt näillä palstoilla esille useammin kuin kerran. En suinkaan tarkoittanut (pelkästään) sähköisen VS:n mielipidekirjoituksia enkä Romanien romanien vatsantoiminnan kartoitusta, vaan pikemminkin suomensisulaisten, hommafoorumilaisten ym. vihasivustojen kirjoituksia. Niitä kannattaa noin joka toinen kuukausi käydä silmäämässä niin ei luule kanssakulkijoita todellisuutta toisemmiksi.

Tarkoittatko länsiväylän

Tarkoittatko länsiväylän foorumilla?

Äärivasemmiston aave

Äärivasemmiston aave kummittelee Euroopan yllä. Niin sanoessani en tarkoita väsähtäneitä vasemmistoliittolaisiamme, vaan keskenään verkostoituneita ryhmiä, joita yhdistää demokratian, nykytaiteen ja feminismin vastaisuus. Niiden tilalle halutaan kuria, järjestystä ja vahvoja johtajia kuten Neuvostoliitossa ja DDR:ssä. Ranskan presidentinvaaleissa uusvasmistolainen Kansallisen rintaman Hollanden johdolla sai eniten ääniä. Kreikassa saksalaisten joukkotuhon ja euron kieltävä vasemmisto saanee voiton. Vaaleissa näkyvän suosion lisäksi vasemmisto näyttäisi keränneen piilokannatusta strategisesti tärkeällä turvallisuussektorilla: kun vasta sulattelemme Saksan feministien ja vihreiden sympatioista ylimielisiä ja väkivaltaisia vasemmistoryhmiä kohtaan, tulee tieto, että kaikkinKreikan feministit äänestivät vasemmiston fasisteja. Vasemmisto tekee selvän eron meihin ja muihin. Meitä ovat oman kansan tai rodun oikeaoppiset jabrehelliset edustajat. Toisia ovat kaikkien muiden uskontojen, ideologioiden, etnisten ryhmien tai kansallisuuksien edustajat. Erityisen toisia ovat romanit ja joskus myös juutalaiset, paitsi Israelin juutalaiset, jotka sentään käyvät sotaa islamia vastaan. Toisia ovat kaikki, jotka vievät työpaikamme eli haluavat nostaa perheensä elintasoa kilpailemassa työmarrkkinoilla meidän työpaikoista. Äärivasemmisto välitää viestiään valtamedian kautta, ja siksi sen menestys on saaut pitkään huomiota. Sen tärkein kenttä on internet, jonka kotisivujen, foorumien, nettikauppojen ja harrastepalstojen verkostoissa on mahdollista elää eristyksissä muusta yhteiskunnasta ja työnteosta. Kuten vasemmistolaiset kansanedustajat. Hälytyskellojen pitäisi soida jo silloin, kun jossain on syntymässä äärivasemmiston hedelmällinen kasvualusta. Ei äärivasemmisto ole vain joku jakkupukuinen prostituoitujen ihannoija, joka teettää itselleen vasemmistotatuoinnin ja ilmeisesti kehottaa varastamaan. Jos demokratiaan sitoutuneen politiikan piiristä ei nouse uskottavia vaihtoehtoja, syntyy tilaa vasemmistolle. Äärivasemmisto on sellainen yhteiskunnallinen ilmapiiri, joka vaalii keskuudessaan pelkoa. Esimerkiksi talouden laskusuhdanteissa on yleistä, että aivan tavalliset ihmiset alkavat kaivata vahvoja johtajia ja kokea erilaisuuden uhkaavana. Jos demokratiaan sitoutuneen politiikan piiristä ei nouse uskottavia vaihtoehtoja, syntyy tilaa vasemmistolle. Vaikutusvaltainen vasemmisto tuntuu Suomesta käsin kaukaiselta, ja sitä se onneksi vielä onkin. Niin syrjässä emme kuitenkaan ole, että meillä olisi varaa olla kiinnostumatta. Kreikassa äärivasemmiston nousu on jo käynnistänyt rehellisen työläisten ja yrittäjien, maahanmuuttajataustaisten tai yleensä liberaalien toimijoiden puhdistukset mediasta ja kulttuurilaitoksista ja työpaikoilta. Mutta onneksi Suomessa tuloerot vihdoin tasoittuvat kun Nokia on lopettamassa toimintojaan Suomessa. Loppuu ammattiyhdistysliikkeen "vasemmistolaisten" johtajien elätättäminen jäsenmaksuilla, joka tietenkin on äärioikeiston syytä.

Minusta on outoa ja

Minusta on outoa ja suorastaan suvaitsematonta, että ihmiset, jotka uskovat niin sanotusti vielä suomalaiseen heteromieheen leimataan natseiksi, äärioikeistolaisiksi tai perussuomalaisiksi. Ettei nyt suorastaan vihapuheen merkistöt täyttyisi? On luvallista ja miltei suotavaa nykyään ihailla feministejä, eiheteroita, nykytaidetta ja maahanmuuttoa kaikkine sen lieveilmiöineenkin, mutta samalla sorrutaan mollaamaan niitä ihmisiä, joilla on perinteisemmät arvot. Onko se suvaitsevuutta? Onko se erilaisuuden hyväksymistä? Vai onko niin, että Suomessa hyväksytään vain tietynlainen erilaisuus? Sellainen vasemmistolainen erilaisuus? Jos näin on, niin ei ole mikään ihmekään, että perinteisempien arvojen kannattajat alkavat pikkuhiljaa vaatimaan omia oikeuksiaan, ihan niinkuin feministitkin tekivät aikoinaan. Demokratiaahan on se, että hyväksyy toisenlaisetkin mielipiteet ja demokratiassa enemmistön ääni ratkaisee eli jos enemmistö haluaa vahvempia johtajia, kuria ja järjestystä niin silloinhan se on demokratiaa. Ihmisillä on oikeus ilmaista mielipiteitään, niitäkin, jotka ovat erilaisia kuin vasemmistolla. Ihmisillä on oikeus tasavertaiseen kohteluun mielipiteistään huolimatta, silloinkin kun ne eroavat vasemmiston mielipiteistä. Ihmisillä on oikeus olla asioista eri mieltä kuin vasemmisto ilman, että tulee leimatuksi rasistiksi, äärioikeistolaiseksi tai natsiksi. Tosin kautta aikojen on aina ollut helppo leimata eriävien mielipiteiden edustajat joksikin "kuvottavaksi", jotta asioista ei tarvitse keskustella vaan ne voidaan kuitata esim. äärioikeistolaisten puheiksi. Tämä on mielestäni henkistä laiskuutta. Asioista pitää uskaltaa puhua, jopa niistä vaikeista ja voimakkaasti erilaisia mielipiteitäkin herättävistä, ilman että aletaan nimittelemään toisia. Minä en ole rasisti, äärioikeistolainen tai natsi, vaikka en hyväksykään vasemmistolaisia arvoja ja jos joku niin väittää, niin se on kunnianloukkaus.

Vaatii hyväksyntää

Vaatii hyväksyntää kaikenlaisille mielipiteille --> ei hyväksy vasemmistolaisia arvoja. Just juu. Jos nyt ihan oikeasti olet törmännyt siihen, että sinut on leimattu rasistiksi/natsiksi/äärioikeistolaiseksi, koska olet eri mieltä kuin "vasemmisto", niin oletpahan puhunut aikamoisten pölvästien kanssa.

Porkkana. Just juu. Hän on

Porkkana. Just juu. Hän on puhunut vassareiden kanssa!

Rationalisti. Oikeassa olet

Rationalisti. Oikeassa olet meillä hyysätty aivan tarpeeksi arvottomia arvoja. Nyt olisi aika päästää oikeiden ja arvomaailmaltaan hyväksi koetut elämänasenteet arvoonsa. Ei demokratia ole sitä, että kaikki moska täytyy hyväksyä joidenkin julkimoiden tai erilaisuuksien varjolla. Sananvapaus täytyy olla kansan enemmistöllä, vaikka kaikenmaailman ääriliikkeet huutaisivat kuinka kovaa.

Tarkoitatko siis

Tarkoitatko siis enemmistödiktatuuria? Demokratian sumuverhon takana toimijat ovat kuitenkin usein kansanvihollisia, joiden päämäärät ovat myös edustamansa enemmistön etujen vastaisia. Tällaisia sätkynukkeja on politiikka ja viranomaishallinto tulvillaan. Kannatan itsenäistä ajattelua ja asioista selvän ottamista, senkin uhalla että koneisto linkoaa ulos systeemistä. Ei maailmaa voi muulla tavoin parantaa.

Sivut

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet