Puheenaihe

Tällä tavalla mies voitti lotosta Lohjalla 15 500 000 euroa – apuna olikin bussilastillinen eläkeläisiä 

Mies voitti Lohjalla tehdyllä lottorivillään 15,5 miljoonaa euroa. Kuva ei liity tapaukseen. 

Armi Suojanen / Arkisto

Lotossa saatiin lauantai-iltana historian suurin voitto, 15,5 miljoonaa euroa. Voittaja oli tehnyt rivinsä Lohjalla Routionmäen Tarmo Lähikauppa MK Marketissa.

– Olin ensin menossa ostamaan peliä ABC-huoltoasemalta, mutta onneksi siihen pihaan pamahti juuri ennen minua bussilastillinen eläkeläisiä. Ajattelin, että enpä nyt jaksa mennä pitkäksi aikaa jonottamaan ja ostin kupongin sitten myöhemmin kauppareissulla. Eläkeläisistä oli jälleen mittavaa hyötyä, voittaja nauraa Veikkauksen tiedotteen mukaan.

Onnekas voittaja on tarkistanut aiemmin lauantaisin vain Vakioveikkauksen, jos sellainen on tullut tehtyä. 

– Loton kohdalla olen aina ajatellut, että eipä ole niin kiire sen kanssa. Sunnuntaina sitten aloin katsoa omaa kuponkiani, jossa oli ensin yhdellä rivillä neljä oikein ja yhden numeron päässä viisi. Mietin että meni tosi lähelle viisi numeroa oikein, mies kertoo.

Todellinen jymypaukku odotti miestä sitten pelikupongin alimmalla rivillä. Historian suurimman yksittäisen lottovoiton sisältäneessä kupongissa oli muutamia rivejä, joista viimeisessä oli ainoana valtakunnassa kaikki seitsemän arvontanumeroa oikein, Veikkaus kertoo tiedotteessaan. 

– Tarkistin ja katsoin numeroita. Ja tarkistin. Ei sitä meinannut uskoa millään todeksi. Vaimolle sanoin, että tiedätkö mitä. Nyt osui toden teolla. Hän ei usko vieläkään voiton olevan totta. On tässä seurattu mediasta juttuja ja näytti, että on ollut välillä aivan ykkösuutisena tämä potti, luonnehtii lottovoittaja Veikkauksen tiedotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (1)

Kommentit

Kai sä Pena mulle kaljan

Kai sä Pena mulle kaljan pistät, kun mää ne sun avaimeskin löysin sillon kesällä? Voimaa voitosta.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat