Puheenaihe

Sote-linjauksiin ei tule selvyyttä tänään – huippupitkä kokous jatkuu huomenna

Sote-linjauksia ruotineen valiokunnan kokous jatkuu huomenna. 

Sauvo Jylhä / Arkisto

Sote- ja maakuntauudistuksen perustuslakilinjaukset eivät valmistu tänään, vaan perustuslakivaliokunta aikoo jatkaa työtään huomenna. 

Aiemmin päivällä arvioitiin, että puoliltapäivin alkanut kokous voitaisiin päättää viimeistään illan aikana. Nyt ei siis kuitenkaan käy niin.

Valiokunnalla ei ole kovin runsaasti aikaa, sillä eduskuntavaalit pidetään 14. huhtikuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (3)

Kommentit

Tuskinpa tulee huomennakaan,

Tuskinpa tulee huomennakaan, eikä koskaan.

Vanhusten Hoivapalveluista

Vanhusten Hoivapalveluista vasta 40% yksityistetty tuoden maahanne parikymmentä uutta miljonääriä, mikä on unohtunut jo nyt tapahtuvan "vastuunkannon" ottaen jalansijan tämä tosiasi kokonaan unohdettuna... :-)

Hallituksen uusin, sen kolmas

Hallituksen uusin, sen kolmas Sisäministerinne "käy läpi" saataisiinko Poliisivalvonta vanhusten Hoitokoteihin... :-) - Nyt vilpitön katse kansalaiset maanne ja koko Yhteiskuntanne tulevaisuuteen, mistä mikään ei ole tämän jälkeen käsissänne Sote palveluita Pörssiyhtiöiksi muutettuna. Teidän on yhteiskuntavaikuttamisen kannalta annettu vaikuttaa maanne lainsäädäntöihin allekkirjoitetulla ja aikaa niihin tuhlatuilla Lakialoitteilla, joista YKSI on antanut näihin muutoksen. Mitä on Suomalainen Demokratia, se on Median ja teidän kaipaamaanne ainoaa täällä enää tarjolla olevaa edustuksellista Demokratiaa.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat