Mainos: Länsi-Uusimaa

Mikä on Mediatunnus? Mediatunnus on avain kaikkiin sähköisiin palveluihimme

Mainos | Mediatunnus on käytössä kaikissa Mediatalo Keskisuomalaisen sähköisissä palveluissa. Voit siis hallinnoida kaikkien lehtiemme tilauksia yhdellä Mediatunnuksella. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite.

Yhdellä tunnuksella pääset näppärästi lukemaan tilaukseesi kuuluvia verkkosisältöjä sekä kommentoimaan niitä. Mediatunnuksella hoidat kätevästi myös tilaukseesi liittyviä muutoksia – juuri silloin kun se sinulle sopii.

Mediatunnuksella voit:

- lukea tilaukseesi kuuluvia verkkosisältöjä verkkopalvelussamme ja sovelluksissa

- hallita ja päivittää omia tietojasi, kuten sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron

- tehdä osoitteenmuutokset ja jakelunkeskeytykset verkossa ilman jonottamista puhelimessa tai asiakaspalvelussamme

- tehdä tilauksia itsellesi tai ystävälle

Näin luot mediatunnuksen

Mikäli olet Mediatalo Keskisuomalaisen minkä tahansa sanomalehden tilaaja, voit luoda Mediatunnuksen helposti asiakasnumerosi avulla. Tunnuksen luomiseksi tarvitset myös toimivan sähköpostiosoitteen. Sähköpostiosoitteesi toimii palveluiden käyttäjätunnuksena. Lisäksi sinun tarvitsee vain tarkistaa tietosi sekä antaa salasana, jolla haluat käyttää palveluita jatkossa.

Mikäli et tiedä omaa asiakasnumeroasi, saat sen lähettämällä tekstiviestin ASIAKASNUMERO numeroon 13520 (viestin hinta 0,25 €). Paluuviestissä on asiakasnumerosi.

Luo Mediatunnus

Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata ohjeet salasanan nollaamiseksi täältä

En vielä ole tilaaja, voinko luoda Mediatunnuksen?

Vaikka et vielä olisi tilaaja, voit luoda Mediatunnuksen. Tunnusten luominen ei edellytä asiakasnumeron olemassaoloa. Jos haluat jatkossa tehdä helposti myös tilauksia, niin kirjaudu Mediatunnuksellasi sisään tilaussivulle ja täytä vain puuttuvat tiedot.

Luo Mediatunnus ei-tilaajana