Mainos: Länsi-Uudenmaan Säästöpankki

Paikallista ja asiantuntevaa Yksityispankki-palvelua Länsi-Uudenmaan Säästöpankista

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki on aloittanut 1.9.2021 varakkaille asiakkaille suunnatun Yksityispankki-palvelun. Palvelun avulla asiakas saa henkilökohtaisesti räätälöidyn varainhoito- ja sijoitusratkaisun omalle varallisuudelleen.

Asiantuntijamme apunasi: sijoituspäälliköt Iiro Koljonen ja Marianna Hartikainen sekä varainhoidon päällikkö Petri Kukkanen.

Mainos | – Kartoitamme asiakkaan tarpeita ja tavoitteita sekä riskinottohalukkuutta. Sen pohjalta teemme jokaiselle asiakkaalle räätälöidyn ehdotuksen, kertoo varainhoidon päällikkö Petri Kukkanen.

Helppoutta varallisuuden hoitoon

Säästöpankin Yksityispankki-palvelu (ns. Private Banking) on konsepti, joka yhdistää varainhoidon, kokonaisvaltaisen talouden valmentamisen ja pankin parhaat asiakasedut. Palvelu on suunnattu yksityisille henkilöille tai yrityksille, joille on kertynyt sijoitettavaa varallisuutta vähintään 200 000 euroa. Sijoituksia ei ehkä ehditä tai haluta hoitaa itse, tai niiden hoitamiseen kaivataan osaavaa ja asiantuntevaa keskustelukumppania.

Varainhoidon päällikkö Petri Kukkanen lupaa, että asiakkaita palvellaan kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti.

– Tehtävämme on auttaa asiakasta vaurastumaan. Käytössäsi ovat koulutetuimmat sijoituspankkiirit lähellä sinua ja valmiina kuuntelemaan juuri sinun tarpeita, tavoitteita ja toiveitasi, kertoo Kukkanen.

Kaikki palvelut henkilökohtaisen sijoituspankkiirin kautta

– Lupaamme asiakkaan käyttöön henkilökohtaisen sijoituspankkiirin, joka hoitaa asiakkaan ja hänen perheensä asioita laajasti varallisuudenhoidon lisäksi tarvittaessa myös lakiasioissa, rahoitustarpeissa tai esimerkiksi sijoitusasunnon ostossa. Teemme tiivistä yhteistyötä Sp-Kodin kanssa ja asiakas saa heidän puoleltaan asiantuntevan välittäjän, joka auttaa kaikissa asuntoihin liittyvissä asioissa, Kukkanen lisää. Yksityispankin asiakas tavoittaa siis kaikki tarvitsemansa palvelut yhden henkilön kautta.

 – Henkilökohtainen sijoituspankkiiri pitää säännöllisesti yhteyttä asiakkaaseen ja on tavoitettavissa suorasta numerosta, kertoo Kukkanen, joka on ollut kehittämässä palvelua asiakkaille.

Länsi-Uudenmaan Säästöpankin nykyiset sijoituspäälliköt Iiro Koljonen ja Marianna Hartikainen kertovat, että varainhoitoon ei ole yhtä kaavaa, mutta erilaisia sijoitusinstrumentteja on Yksityispankki-palvelun kautta saatavilla laajin valikoima. Asiakas voi valita, mitä hän jättää itselleen hoidettavaksi tai mitä pankki hoitaa.

– Palvelun laajuus määritellään tapauskohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Siksi meille on tärkeää oppia tuntemaan asiakkaamme. Luottamuksellisen yhteistyön kautta autamme saavuttamaan unelmat säästämisen ja sijoittamisen avulla, toteaa Kukkanen.

Yksityispankki-palvelun piiriin voi päästä sekä yksityishenkilö että yritys. Yksityispankki-palvelun asiakkaille järjestetään myös omia tilaisuuksia ja webinaareja, joissa pääsee esim. lähemmäksi salkunhoitajan työtä.

– Toivotamme kaikki säästämisestä ja sijoittamisesta kiinnostuneet Länsi-Uudenmaan Säästöpankkiin. Palvelemme myös ruotsin kielellä, päättää Kukkanen. 

Lue lisää Yksityispankki-palvelustamme.

Ota yhteyttä:

Asiantunteva henkilökuntamme hakee sinulle sopivan ratkaisun niin säästämiseen ja sijoittamiseen, lainaamiseen kuin päivittäisiin pankkipalveluihin, laki- ja yrityspalveluita unohtamatta. Olemme tavattavissa ajanvarauksella puhelin- ja verkkoneuvottelun kautta tai kasvokkain konttorilla. Länsi-Uudenmaan Säästöpankista saat talouden valmennusta Karkkilassa, Kirkkonummella, Lohjalla, ja Nummelassa.