Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Silmistäkin voidaan ottaa ”sormenjäljet” – uusi teknologia mullistaa näöntutkimuksen

Mainos | Fenno Optiikka Rosenström on yksityinen optikkoliike ja toiminut samoissa tiloissa jo vuodesta 1955. Liike on aina ollut asiakkaille tuttu palvelevana ja laadukkaana optikkoliikkeenä. Nykyään liikkeessä asiakkaita palvelevat yrittäjäoptikko Elina Nyman, optinen myyjä Jonna Leppänen sekä entinen yrittäjäoptikko Håkan Wesander. Lisäksi liikkeessä ottavat vastaan silmälääkärit Ingela Sandvik-Wahlroos, Inka Utriainen ja Tero Ovaskainen.

Viime vuosina liikkeessä on panostettu uusimpaan teknologiaan ja tänä päivänä linssit mitoitetaankin Rosenströmillä aina tussin ja viivoittimen sijaan ImpressionIST 3D-mitoituslaitteella, joka ottaa myös parhaisiin linsseihin tarvittavat yksilölliset mitat.

– Tällöin jäävät pois asiakkaan ja mitoittajan kokoerosta johtuvat sekä inhimilliset virheet ja mitoitus on mahdollisimman tarkkaa, kertoo yrittäjäoptikko Elina Nyman.

Mitoituslaitteen lisäksi uutta teknologiaa edustaa Fenno Optiikka Rosenströmillä DNEye Scanner, joka mittaa tuhansia erilaisia mittoja silmien sisäpuolelta. Mitat ovat yksilölliset kuin sormenjäljet ja niiden avulla Rodenstockilla tehdään asiakkaan silmistä biometrinen analyysi. Tätä analyysiä käyttämällä valmistetaan asiakkaalle biometrisesti yksilölliset linssit, joissa yksilöllisyys viedään ulkoisen yksilöllisyyden lisäksi silmien sisäpuolelle. Tämä on mahdollista Lohjalla vain Fenno Optiikka Rosenströmillä.

Sen lisäksi, että DNEye Scanner-mittauksella sekä optikko että linssivalmistaja saavat valtavan määrän tietoa asiakkaan silmistä, on mittaus nopea sekä miellyttävä. Asiakkaille kerrotaan mittauksen jälkeen tulosten hyödyntämismahdollisuudesta ja sen tarjoamista näköeduista.

– Mikään mittalaitteen osa ei osu silmiin. Molemmat silmät mitataan vain minuuteissa, eikä silmät ehdi väsyä, selittää optinen myyjä Jonna Leppänen.

Lopputuloksena asiakas saa yksilöllisimmät linssit, joilla näkeminen on mukavinta ja tarkinta kaikissa valaistusolosuhteissa. Kun tämä yhdistetään laadukkaisiin kehyksiin, saa asiakas aivan uudenlaisen kokemuksen näkemisestä.

– Meillä asiakkaan näkötarpeet ja asiakkaan tyytyväisyys ovat aina ykkösasia, kertoo Elina Nyman.

Varaa aika näöntutkimukseen ja DNEye Scanner-mittaukseen www.fennooptiikka.fi.