Lohjan keskustan kehittämisyhdistys LOHCASE

Nahkurintorin kesäkirppikset alkavat la 7.5.

Kesäkirppis jatkuu laajennetulla alueella, nyt käytössä on tarvittaessa koko Nahkurintorin alue. Tänä kesänä paikat arvotaan lauantaisin klo 8 kaikkien läsnäolevien kesken. Myyntialue on pysäköintiruutu ja yksi henkilö saa käyttöönsä yhden ruudun. Paikkaa ei siis voi varata ennakkoon ja paikat on tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöille. Torialue täytetään järjestyksessä ja oman myyntipisteen pystytys ja kuntoon laittoaikaa on klo 8-9 välinen aika. Pystytyksen jälkeen autot ajetaan pois myyntialueelta. Klo 12 jälkeen on mahdollista ajaa auto alueelle myyntipisteen purkua varten.

Paikalla on torivalvoja, jonka ohjeita tulee noudattaa. Valvoja suorittaa arvonnan sekä perii pienimuotoisen paikkamaksun 3 euroa.

 

Lauantaikirpputorin tarkemmat säännöt ovat nähtävillä kirpputorilla sekä Lohjan kaupungin Monkolassa olevassa asiakaspalvelupisteessä.

Kirppistavaraa pääsee myymään lauantaisin 7.5. – 24.9. välisenä aikana, Juhannuslauantaina ei toria järjestetä.

 

Kesäkirppiksen käytännön järjestelyistä vastaa tänä kesänä Melan Vääntäjät ry ja päävastuullinen järjestäjä on Lohjan keskustan kehittämisyhdistys Lohcase ry. 

Lohjan keskustan kehittämisyhdistys LOHCASE

Aikaisempia kirjoituksia

Lohjan keskustan kehittämisyhdistys LOHCASE

Lohjan keskustan kehittämisyhdistys LOHCASE ry:n tavoitteena on pitää Lohjan keskusta elinvoimaisena ja vireänä talousalueen keskuksena, jossa kauppiaat hymyilevät ja asiakkaat ja asukkaat viihtyvät. LOHCASEn jäsenenä on noin 60 keskustan liikettä, kiinteistönomistajaa ja muuta keskustan kehittämisestä kiinnostunutta organisaatiota. Toiminnanjohtaja (1.3.2012 alkaen) Kari Oksanen 0400 733 469 Kari.oksanen(at)lohcase.fi www.lohcase.fi Hallituksen puheenjohtaja Päivi Kuitunen 040 7717346 Paivi.kuitunen(at)lohcase.fi www.lohcase.fitai www.lohjainfo.fi

Uusimmat mielipiteet