Virkkalan Kirin naispesäpallojoukkue

Mailasponsori

Pesis on mukavuuden lisäksi myös melko edullinen harrastus pelaajalle. Joukkueen toimintaa pyöritetään talkootöillä sekä sponsoreiden tuella. Teemme vuosittain esimerkiksi roskien keruu sekä inventointi talkoita.

Ensi vuodeksi olemme keksineet uusia hauskoja tapoja sponsoroida joukkuettamme. Viki-pesis naisjoukkuetta voi tukea esimerkiksi lunastamalla sponsoripaikan koko joukkueen pelikypäristä tai vaikkapa sponsoroimalla joukkueelle yrityksen nimikkomailan. Olemmekin jo saaneet ensimmäisen mailasponsorin! Kiitos Virkkalan Kalkkipetterissä toimivalle Envimetria Oy:lle!

Envimetria on vuonna 1990 perustettu ympäristöteknisiin mittauksiin keskittynyt yritys. Yrityksen päätehtävä on auttaa asiakkaita suojelemaan ympäristöään sekä täyttämään lakisääteiset velvoitteensa. Sekä Viki-pesis naisjoukkue, että Envimetria Oy ovat liikeellä taidolla ja oikealla asenteella!

Virkkalan Kirin naispesäpallojoukkue

Aikaisempia kirjoituksia

Virkkalan Kirin naispesäpallojoukkue

Virkkalan Kirissä on pelattu pesistä vuodesta 1984 lähtien. Tämä on Vi-Ki pesiksen maakuntasarjassa pelaavan naisjoukkueen blogi, jossa pääset seuraamaan joukkueen treenaamista ja ensi kesän peleihin valmistautumista. VIKI - Viihdy kivassa seurassa, kentällä, kentänlaidalla tai blogissa!

Uusimmat mielipiteet