Virkkalan Kiri sammutti Roihun jaksoin 2-1

Virkkalan Kirin naispesäpallojoukkue sai maanantaina  vieraakseen Roihuvuoren Roihun Helsingistä.

Helteinen sää ei hyydyttänyt Virkkalan naisia, vaan supervuoron jälkeen Kiri vei voiton jaksoin 2-1.

Ensimmäinen jakso alkoi tasaisissa merkeissä, ehkä kuitenkin Kirin hallitessa peliä. Jakson loppupuolella Roihu sai muutaman hyvän lyönnin ansiosta useita juoksuja ja vei jakson juoksuin 6-11.

Toinen jakso oli Kirin juhlaa. Kaikki tuntui onnistuvan niin sisällä kuin ulkonakin. Kiri takoi toisella jaksolla 17 juoksua, kun Roihun oli tyytyminen seitsemään juoksuun.

Supervuorossa Kiri näytti jälleen tiukkaa ja iloista peliä. Supervuoro päättyi Kirille 4-2. Näin Kiri sai kaksi pistettä ja Roihu yhden.

Kirin parhaana pelaajana palkittiin Sanna Lehtonen juonikkaan lukkaroinnin ansiosta. Kakkospalkinnon pokkasi Elisa Rauta uutterasta työskentelystä niin sisä- kuin ulkopelissä sekä treeneissä.

Tilastot:

nimi:  tuo/lyö

Heini Tuominen: 3 / 4

Maria Nygård: 5 / kunniajuoksu

Saara Ek: 4 / 2

Elisa Rauta: 2 / 4

Sanna Lehtonen: 2 / 4

Virve Jääskeläinen: 3 / 2

Merja Pesonen: 1 / 3

Noora Pakarinen: 2 / 1

Taina Valkoniemi: 2 / -

Linnea Ek: 2 / -

Harhaheitoilla 2 juoksua ja vapaataipaleilla 3.

Seuraava Kirin peli pelataan sunnuntaina 12.6. Lahdessa. Sauraava kotipeli pelataan tiistaina 14.6. Virkkalassa. Tervetuloa kannustamaan Virkkala voittoon!

 

Virkkalan Kirin naispesäpallojoukkue

Virkkalan Kirissä on pelattu pesistä vuodesta 1984 lähtien. Tämä on Vi-Ki pesiksen maakuntasarjassa pelaavan naisjoukkueen blogi, jossa pääset seuraamaan joukkueen treenaamista ja ensi kesän peleihin valmistautumista. VIKI - Viihdy kivassa seurassa, kentällä, kentänlaidalla tai blogissa!