Siltalan tykki ei pelastanut Kiriä

Eilen pelattiin jälleen naispesistä Virkkalan pesäpallostadioinilla, kun Kiri sai vieraakseen Keravan Pesiksen.

Kirin superpelaaja Maarit Siltala koitti pitää joukkuetta pinnalla sisäpelissä kahden kunnarin ja neljän tavallisen juoksun voimin, mutta sisäpelin takkuillessa muilta osin jouduimme lähettämään pisteet Keravalle.

Jaksot menivät 6-11 ja 2-8.

Maaritin upeiden lyöntien lisäksi saimme kaksi juoksua vapaataipaleilla, mutta muuten kotiutus ja tilanteiden luominen tökki pahemman kerran.

Ulkopeli on joukkueelta sujuvaa ja jopa hyvää luokkaa. Keravalla oli muutama oikein taidokas lyöjä, joten vierasjoukkueen hyvää lyöntipeliä saatiin aika hyvin pidettyä kurissa.

Seuraava pelimme on tiistaina 23.8. sarjakärki Espoota vastaan Virkkalassa. Ennen tiistain peliä joukkueen on löydettävä keinot millä sisäpeli saadaan kulkemaan ja naista kentälle ja kotiin.

Tilasto:

pelaaja: tuo /lyö

Maarit Siltala: -/4+2

Linnea Ek: 2 / -

Elisa Rauta: 1 / -

Merja Pesonen: 1 /-

2 juoksua vapaataipaleilla

Virkkalan Kirin naispesäpallojoukkue

Virkkalan Kirissä on pelattu pesistä vuodesta 1984 lähtien. Tämä on Vi-Ki pesiksen maakuntasarjassa pelaavan naisjoukkueen blogi, jossa pääset seuraamaan joukkueen treenaamista ja ensi kesän peleihin valmistautumista. VIKI - Viihdy kivassa seurassa, kentällä, kentänlaidalla tai blogissa!