Paikalliset

Näin raati perusteli uuden Omenatytön valintaa – "positiivinen ja sanavalmis, syntyperäinen lohjalainen"

Vuoden 2016 Omenatyttö on lohjalainen Vilma Hakala.

Päivi Kallo

Vuoden 2016 Omenatyttö on lohjalainen Vilma Hakala. Omenatyttö julkistettiin Omenakarnevaaleilla 24.9.2016 kuuden ehdokkaan joukosta. Vilma Hakala oli myös Länsi-Uusimaan lukijoiden suosikki.

Omenatytön valitsee tuomaristo, johon kuuluivat tänä vuonna:
Tomi Sorsa, Suur-Seudun Osuuskauppa
Päivi Rantamäki, Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplico
Minna Ermala, Lohjan kaupunki
Nea Granat, Omenatyttö 2015
Päivi Kallo, Länsi-Uusimaa

Tuomariston perustelut:
Vuoden 2016 Omenatyttö on perusiloinen, positiivinen ja sanavalmis. Hän esiintyy luontevasti ja häntä on helppo lähestyä. Harrastuksensa kautta hän on tottunut kohtaamaan erilaisia ja eri-ikäisiä ihmisiä.

Ehdokas on syntyperäinen lohjalainen. Hänellä on monipuolinen, itse koettu tuntemus Lohjasta.  Lohjasta hän nostaa esityisesti esiin lohjalaisen yhteisöllisyyden: Lohja on yksi iso perhe.

Kun tuomaristo kysyi ehdokkaan omaa lempipaikkaa Lohjalla, valitsi hän paikaksi Virkkalan Kukkukallion. Sieltä avautuvat kauniit näkymät Lohjanjärvelle ja iltaisin sieltä voi seurata upeita auringonlaskun värejä Lohjanjärven yllä.

Omenatyttö palkittiin Aplicon vuoden jäsenyydellä ja S-ryhmän lahjakortilla. Myös muut ehdokkaat palkittiin S-ryhmän lahjakorteilla.

Omenatyttöä voi pyytää erilaisiin yhdistysten ja yritysten tilaisuuksiin pientä korvausta vastaan. Yhteyshenkilö Länsi-Uusimaassa on päätoimittaja Päivi Kallo paivi.kallo (at) media.fi

Lue myös: Tässä hän on: Vuoden 2016 Omenatyttö on Vilma Hakala

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat