Pääkirjoitus: Ruokahävikki ei kuulu juhlaan

Runsaan joulupöydän kääntöpuolena voi olla iso hävikki, ellei taitava kokki osaa hyödyntää tähteitä. Katja Juurikko

Suomalaiset ovat joutuneet koronavuoden aikana luomaan uudenlaista suhdetta ruokaan. Kevään äkkipysähdys pakotti kokonaisia perheitä viikoiksi koteihin, ja äkisti jokainen ateria olikin laitettava itse. Se tervehdyttää suhdetta ruokaan ja hävikin uhkaan. Arvostus raaka-aineita, omaa työtä ja ammattilaisten osaamista kohtaan todennäköisesti kasvaa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi