Toimittajalta Kai Jauhiainen Sianlihasta seitaniin, pötäskästä punasipuliin

Opiskeluaikoina 1980-luvun Helsingissä en miettinyt mitä pitäisi syödä. Sitä syötiin mihin oli opiskelijabudjetilla varaa. Makaronia, tonnikalaa ja iloisen illan päätteeksi rautatieasemalla eli steissillä Möttönen. Jättiläismäinen lihapiirakka Möttönen maksoi kymmenen mummonmarkkaa. Kokoa ja makua oli kosolti, enemmän kuin nykymarkettien muoviin pakatussa retromöttösessä.

Lue lisää aiheesta

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Uusimaan sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi