Pääkirjoitus Lupaavaa yhteishenkeä Lohjan matkailussa

Lohjan Matkailugaalassa palkittiin viime vuoden matkailutekoja tehneitä, mutta kehuttiin myös muita. Juhlan tunnelma oli vapautunut ja aitoa yksituumaisuutta henkivä. Vuoden 2021 Matkailuyrityksen palkinnon vastaanottanut Elina Kaukojärvi kiteytti asian kiitospuheessaan: yksin ei menestytä, se tehdään yhdessä.

Lohjan matkailussa kiertyy nyt paljon Lohjanjärven ympärille – mikä vastaa myös Järvikaupunki-teemaa. Tuoreimpana esimerkkinä tästä on Lohjanjärven yrittäjät ry. Järviyrittäjien tavoitteena on Lohjanjärven matkailullinen hyödyntäminen nimenomaan yhteistyössä – asukkaiden virkistys- ja palvelutarpeita unohtamatta.

Yksittäisten toimijoiden palveluista muodostuu monipuolinen palvelutarjonta, joka edelleen ruokkii ja tukee koko alueen hyvinvointia ja menestystä – ei vain järvellä vaan laajemminkin. Yksi tällainen ”mahdollistaja” on yrittäjä Petri Eriksson, joka viime kesänä avasi Aurlahden rantaan vuosikymmeniä kaivatun kiinteän tankkausaseman. Matkailugaalassa teko huomioitiin Lohjanjärven palvelujen Megaparannus -kunniakirjalla.

Yhteen hiileen puhaltaminen lupaa hyvää lohjalaiselle matkailulle. Pahin korona-ajan isku on otettu vastaan, toipuminen alkanut ja katseet ovat tulevassa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut