"Hapattamista intohimon ja fanatismin rajoilla" – Ruoka-artesaani Chia Näsman hapattaa käsityönä kaalit, karviaiset ja melkein kaiken muunkin

Ruoka-artesaani Chia Näsman raastaa kaalit käsin jättimäisellä ”mandoliinilla”. - Sillä työskennellessä ei todellakaan pidä katsoa muualle, ettei lipsahda. Elina Laiho

Chia Näsman on innokas ja kokeilunhaluinen hapattaja. Kaalin lisäksi Näsman on jo useamman vuoden ajan hapatellut kaikenlaista muutakin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Länsi-Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin