Routio juhli satumaista lottovoittoa – voittaja on 99,9 -prosenttisella varmuudella routiolainen, arvioi MK Marketin kauppias

Loton koko historian suurin voitto osui lauantaina Routiolle, ja 15,5 miljoonan potti herätti mahtavan huhumyllyn. Kuka voitti?

Kauppias Mustafa Kosar tarjoili sunnuntaina lottovoiton kunniaksi kahvia ja karkkeja kaupassaan Routiolla. Rauno Rinne (oik.) sanoi, että jos olisi itse voittanut, olisi jo etelän lämmössä. Vasemmalla Nazife Kosar. Helena Soinio

Helena Soinio

LOHJA | Roution rauhaisan loskainen viikonlopputunnelma sähköistyi, kun lauantaina puolilta öin tuli tieto mahtavasta lottovoitosta. Kalliomäentien MK Market Routionmäki oli myynyt historian arvokkaimman kupongin, ja ainoan täysosuman voittaja saa 15,5 miljoonaa.

– Minä sain tiedon yöllä, kun meillä oli juuri karaoke menossa ravintolassamme Kayatepessa. Ihmiset huusivat aivan innoissaan. Tänään kaikki asiakkaat ovat puhuneet siitä kaupassa, kertoi kauppias Mustafa Kosar sunnuntaina.

Voittaja on 99,9 -prosenttisella varmuudella routiolainen.

Tänään maanantaina Veikkaus tulee Kosarin tietojen mukaan koristelemaan kauppaa voiton juhlistamiseksi. Routiolla käynnistyi heti huhumylly siitä, kuka onnekas voittaja mahtaa olla.

Kosar tarjoili sunnuntaina asiakkaille kahvia, turkkilaisia karkkeja ja pikkuleipiä. Kosar ja kaupassa työskentelevä Nazife Kosar kertoivat, että kaupassa kävi sunnuntaina paljon ihmisiä tapahtunutta ihmettelemässä.