Tilaajille | Pääsiäisenä riittää luettavaa – julkaisemme kolme ylimääräistä näköislehteä pyhien aikana

Näköislehden lukuoikeus kuuluu kaikkiin tilauksiin. Jos et ole aktivoinut lukuoikeuttasi, voit tehdä sen jo tänään.

Näköislehti ilmestyy verkossa joka päivä koko pääsiäisen ajan, vaikka painettua lehteä ei jaetakaan.

Näköislehti kuuluu kaikkiin tilauksiin. Jos et ole aktivoinut lukuoikeuttasi, voit tehdä sen täällä.

Lauantain, sunnuntain ja maanantaihin lehdissä on runsaasti luettavaa – älä jätä lukematta ainakaan näitä juttuja:

Korona mullisti perinteisen juhlan. Pääsiäisyönä kirkot pysyvät kiinni, eivätkä Maria Verikov ja muut ortodoksit pääse osallistumaan perinteiseen ristisaattoon. Millainen poikkeuksellinen pääsiäinen on nyt heille?

Uudenmaan ikonit ehtivät Kuopioon. Uusmaalaisille tuttu taitelija ja taiteen keräilijä Risto Vilhunen lahjoitti kesällä 2018 valtavan ikonikokoelmansa Kuopioon ortodoksiselle kirkkomuseolle. Ikonit oli tarkoitus esitellä yleisölle nyt. Mutta sitten tuli korona ja Uusimaa ja muu maan erotettiin toisistaan.

He ylittivät juuri suljetun Madridin. Lintujen muuttoa voi seurata nykyisin lähes reaaliajassa verkossa. Selvitimme, missä ja miten.

Pääsiäisen maku on raikas sitruuna. Tässä kakussa yhdistyvät suklaan lempeä täyteläisyys ja sitruunan keveä kirpeys. Kokosimme yhteen reseptit, jotka ehdit vielä hyödyntää ruokapöydässä.

Laija Korpela lähetettiin Tanskaan sotalapseksi. Sopeutuminen uuteen kotimaahan oli helpompaa kuin paluu puutteesta kärsivään Suomeen.

Kriitikko Marko Ahonen laati listan kahdestatoista animaatiosarjasta, joita ehdottomasti kannattaa katsoa. Nyt siihen on aikaakin.

Kambodzha kärsii edelleen Pol Potin jättämistä traumoista. Sokhouenin isä tapettiin, nyt hän suojelee omia lapsiaan väkivaltaiselta aviomieheltä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt