Jonot Uudenmaan sisääntuloteillä eilistä lyhyempiä

STT

Tiistaiaamun liikenne Uudenmaan rajan tarkastuspisteillä on sujunut huomattavasti rauhallisemmin kuin maanantaina, kertoo Helsingin poliisi. Ruuhkat ovat olleet pieniä.

Puolenyön ja aamuyhdeksän välisenä aikana Uudenmaan rajan tarkastuspisteille saapui hieman yli 13 000 ajoneuvoa, joista raskasta liikennekalustoa oli vähän yli 2 000. Käännytettyjä ajoneuvoja oli 23.

Junissa matkusti 132 henkilöä, joista takaisin jouduttiin käännyttämään neljä. Kello yhdeksään mennessä valmiuslain rikkomisesta oli kirjoitettu kaksi sakkoa.

– Näyttää siltä, että kansalaiset ovat ottaneet annetut määräykset vakavasti. Ohjeita on pääsääntöisesti noudatettu, kiitos siitä. Jatketaan samaan malliin, operaatiota johtava ylikomisario Juha Hietala sanoo poliisin tiedotteessa.

Maanantaina koko vuorokauden aikana Uudenmaan rajan tarkastuspisteille saapui vajaat 47 000 ajoneuvoa. Niistä jouduttiin käännyttämään takaisin 211. Junamatkustajia oli maanantaina 910, joista 10 jouduttiin käännyttämään. Maanantain aikana kirjoitettiin yksi sakko valmiuslain rikkomisesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.