Lohja avasi omat sivut koronavirusinformaatiolle

Kai Jauhiainen

Lohjan kaupunki on avannut oman verkkosivun välittääkseen tietoa koronavirustilanteesta. Kun virusta koskeva olennainen tieto kerätään yhdelle sivulle, tieto ei huku julkaisuvirtaan.

Sivu ei tule kertomaan kaikkea koronavirukseen liittyvää. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos viestii ja vastaa koronavirukseen liittyvistä valtakunnallisista linjauksista sekä antaa yleisiä ohjeita muun muassa tartunnan välttämiseen. Myös ministeriöt ja aluevirastot antavat linjauksia ja informaatiota. Sairaanhoitopiirit ovat vastuussa muun muassa tartuntatilanteen viestimisestä.

Lohjan kaupungin koronavirus-sivun tarkoitus on kertoa miten valtakunnalliset linjaukset vaikuttavat Lohjalla ja mistä lohjalaiset voivat saada tarvitsemaansa apua tai neuvontaa.

Koronavirus-sivulle pääsee tästä ja suora verkko-osoite on www.lohja.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut-2/koronavirus/

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.