Paloaseman panimon tuotanto jatkuu Nummella: Pekka Montin pyörittää myös One Pint Pubia Helsingissä

NUMMI | Paloaseman panimon tuotanto jatkuu. Pekka Montin osti viime syksynä Nummen paloaseman kiinteistön Jani Harjulta ja nyt Montin on ostanut myös panimon liiketoiminnan.

–Jatkamme vanhoilla linjoilla, mutta lisäämme mukaan omat juttumme. Tuotteet tulevat markkinoille loppukeväästä tai alkukesästä.

Joulukuussa Pekka Montin muutti Helsingistä Nummen paloasemalle. Mies pyörittää pääosakkaana Helsingin Ruoholahdessa olutravintola One Pint Pubia. Montin on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hän työskentelee yhä rakennuskonsultoinnin parissa. Pääosa energiasta kuluu nyt kuitenkin olutkulttuurin parissa.

–Asuin yli 20 vuotta One Pint Pubin lähellä ja se oli kantikseni. Sitten ostin sen ja ryhdyin myös tuomaan oluita maahan pakettiautolla. Pian lähden taas Belgiaan.

Paloaseman panimon ostomahdollisuudesta Montin kuuli jo vuosi sitten, mutta silloin hän passasi. Kesällä Montin sai tietää, että Helsingin vuokra-asunnosta tulee lähtö. Montin kävi katsomassa Nummen paloasemaa ja osti kiinteistön. Nyt olutravintola saa jatkoa panimosta.

– Tiedän hyvin mitä One Pint Pubin asiakkaat haluavat juoda, mutta nyt keskityn palvelemaan läntisen Uudenmaan asiakkaita.

Panimo tulee edelleen vannomaan käsityöläisoluiden nimeen. Niitä tehdään huolella ja pienessä mittakaavassa. Osakkaina ovat muun muassa Pekka Montinin poika Aleksi Montin, joka vastaa tuotannosta ja Salla Siukonen

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut