Kirkkonummen susista kuukauden aikana jo 10 havaintoa – Hukka liikkui tänään Masalan lähistöllä

Espoon ja Kirkkonummen välisellä alueella liikkuvasta sudesta tai susista on tehty jälleen näköhavainto.

Uusin tieto suden liikkeistä on kirjattu Kirkkonummen riistanhoitoyhdistyksen tietoihin tänään, jolloin susi on nähty Masalan länsipuolella Gesterbyntiellä, lähellä Sepänkyläntien risteystä.

Eilen tiistaina suden on kerrottu liikkuneen Evitskogin ja Lapinkylän välisellä tiellä sekä Järvikylän eteläpuolella.

– Näitä havaintoja on tullut kevään mittaan kirkkonummelaisilta runsaasti, viimeisen kuukauden aikana kaikkiaan kymmenen. Petoeläinasiantuntijat ovat käyneet tarkistamassa jokaisen havainnon, kertoo Kirkkonummen riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja Peter Wollsten

Wollstenin mukaan kaikista havainnoista ei ole sataprosenttisella varmuudella voitu sanoa, koskevatko ne susia vaiko esimerkiksi koiria.

– Lumessa olevat jäljet ovat tietenkin aina vahvistamassa havaintoa, sillä jäljistä voi päätellä jo hyvin paljon, Wollsten muistuttaa.

Myös Kirkkonummen ja Espoon rajalla on alkuviikosta tehty susihavaintoja. Riistanhoitoväki ei kuitenkaan ole voinut vahvistaa sitä, onko kyseessä yksi vai useampi susi.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut